15. kolo
01.12.2007 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Reading FC - Middlesbrough FC 1:1

Krize Middlesbrough se prohlubuje čím dál víc. Svěřenci Garetha Southgate vezou sice z Readingu bod za remízu 1:1, ovšem ani ten neodvrátil jejich sestupovou poyici v tabulce. Utkání nabídlo vyrovnaný boj, ve kterém se jako první prosadili domácí fotbalisté, konkrétně Kitson. Hosté dokázali vyrovnat až sedem minut před koncem zásluhou tureckého reprezentanta Tuncaye Sanliho.

Jako první byli vidět hosté. V nepřehledné situaci před bránou Readingu se nejlépe zorientoval útočník Aliadiere, ale Marcuse Hahnemanna nepropálil. Tentýž hráč zahrozil ještě několikrát a domácí obrana se hodně zapotila, jako například na koncil první půle, kdy před ním na poslední chvíli odhlavičkoval míč razantní obránce Ibrahim Sonko. Middlesbrough si v závěrečné pětiminutovce vytvořilo drtivý tlak, jenže ani jedna z jeho šancí gólem neskončila, díky jednomu muži – brankáři Hahnemannovi.

Kvalitu druhého poločasu hodně ovlivnil hustý déšť, který se snášel celou dobu na trávník Madejského stadionu. Po odehraní necelých deseti minut potěšil všechny domácí fanoušky kanonýr Kitson. Ten tváří v tvář gólmanovi Turnbullovi uspěl a svůj pátý letošní gól vstřelil krásným přehozením bezmocného hostujícího brankáře. Když už se zápas blížil do svého konce a vše nasvědčovalo těsnému vítězství Royals, udeřilo Middlesbrough. Výbornou Youngovu přihrávku využil střídající Tuncay, který nedal Hahnemannovi šanci. Domácí už nedokázali na tento gól odpovědět, a proto se oba týmy rozešly smírně.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí zabodují, hosté se totiž trápí a ani v Redingu to nebude lepší. Tip 2:0.

Reagovat
Devil

Oba kluby na tom nejsou zrovna nejlip bude to bitva o odlepeni se co nejvis ze sestupovych pozic . Favorizuji mirne Reading a na vic maj vyhodu domaciho prostredi ! tip.-3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele