32. kolo
29.03.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Reading pouze remizoval, Matějovský vyloučen

Po dvou domácích výhrách Reading další nepřidal. V tomto zápase gól vstřelit nedokázal a nakonec vydoloval pouze bod, i přesto se posunul tabulkou vzhůru. Závěr utkání ovlivnilo také vyloučení Marka Matějovského.

Readingu chybělo doopravdy málo a už v páté minutě mohl jít do vedení. John Oster vybojoval na pravé straně hřiště míč, přihrál Stphenovi Huntovi, ten ale neuspěl. Domácí fotbalisté se překvapivě do ofenzívy až tak moc nehnali a v 36. minutě na to málem doplatili. Jason Roberts obešel dva protihráče, zastavil jej až Marek Matějovský. Z následného přímého vypálil nebezpečně Pedersen, zasahovat musel gólman Hahnemann, který míč vyrazil na roh. První půle bohužel nabídla značně nezáživný fotbal, a proto se oba týmy odebraly do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran už bylo nač se dívat. Jedinou nepříznivou zprávou bylo především pro českého fanouška vyloučení Marka Matějovského, jenž v 72. minutě viděl druhou žlutou kartu. Začátek druhého poločasu se hrál velmi tvrdě, rozhodčí během dvanácti minut rozdal hned čtyři žlutá napomenutí, ale i přesto vzniklo pár dobrých příležitostí.

Mezi hosty byl podle očekávání nejnebezpečnější Roque Santa Cruz, ale ani on se gólově prosadit nedokázal, moc mu však častokrát k úspěšnému zakončení nescházelo. Royals hlavou málem poslal do vedení hrdina minulého utkání Andrey Bikey, tentokrát ale zklamal. O moc lépe si nevedl ani Stephen Hunt, a tak zápas skončil bez gólu.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Devil

Tady to vidim na plichtu. tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

reading vyhra tuto remiza nebude bude to tak 2:1 blackburnu odplatia tu prehru minuly rok 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaný souboj, možná ale nakonec rozhodne lepší ofenziva hostů. Třeba Roque Santa Cruz ! Tip 1:2.

Reagovat
Devil

Roque Santa Cruz hrat nebude,v reprezentacnim utkani se zranil.

Reagovat
Devil

Tak nakonec hral.

Reagovat
smazaný uživatel

A neprosadil se. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to je skvele ze nebude hrat aspon vam reading da

Reagovat
smazaný uživatel

jak nam da,tady Blackburnu nikdo nefandi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoste vyhraji.0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 0:0 spokojnost na obi2 stranach

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Reading má šanci vyhrát. 1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele