27. kolo
23.02.2008 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sunderland opět prohrál, tentokrát v Portsmouthu

Ani ve svém čtvrtém zápase v dresu Portsmouthu se nedokázal Milan Baroš střelecky prosadit. Na hřišti byl téměř neviditelný, ale i přesto Pompeys zaslouženě vyhráli díky gólu Jermaina Defoa. Ten úspěšně proměnil penaltu po faulu na Nika Kranjčara.

Sunderland tak ani ve svém čtrnáctém zápase hraném na hřišti soupeře nedokázal vyhrát a za dnešní výkon si to ani nezasloužil. Naopak domácí fotbalisté opět udělali krok ke kvalifikaci do evropských pohárů.

David James, jenž hrál svůj 500. zápas v Premier League, ani jeho protějšek Craig Gordon moc práce neměli a častokrát se v bráně nudili. Hostující brankáře v první půli nepřekonal jak Defoe, který mířil vedle, ani Muntari. Ten si vedl obdobně jako jeho spoluhráč. Na druhé straně pálil Murphy a jeho střelu zblokoval stoper Sol Cambell, podle hráčů Sunderlandu rukou, ale rozhodčí Phil Dowd nic neviděl.

Gordon si na míč konečně sáhl v 51. minutě, kdy musel vykrýt pozemní střelu Defoa. Nevýrazný Milan Baroš byl o pár minut později na hřišti nahrazen Kanuem, ale ani to svěřenců kouče Redknappa nijak výrazně nepomohlo. Ovšem vytouženého gólu se nakonec přeci jen dočkali. V 69. minutě se po ataku Bardsleyho skácel na zem Kranjčar a rozhodčí Dowd nařídil penaltu. Tu bez větších problémů proměnil útočník Defoe a zařídil tak svému týmu zisk dalších velmi cenných tří bodů.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Devil

Asi bohuzel vyhraji Pompey ! tip.-3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Držím pěsti Kočkám,bylo by dobré dovézt konečně tři body z venku,

Reagovat
smazaný uživatel

Kranjcar a sudí jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí potvdili roli favorita.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele