34. kolo
12.04.2008 18:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Portsmouth s Newcastlem málem diváky unudily k smrti

Ani jednu branku neviděli přihlížející na Fratton Parku v posledním sobotním utkání. Do Portsmouthu přijel Newcastle a sehrál zde s domácími až nechutně nezáživný zápas.

Za celý průběh utkání registrujeme snad jen jedinou opravdu pořádnou šanci, kterou měl na své kopačce domácí Defoe v 53. minutě. Ke skórování ho vyzval krásným dlouhým centrem Muntari, Defoe však z voleje pálil vedle.

Jinak v první půli stojí za zmínku snad jen Kranjčarova střela z hranice pokutového území zhruba po čtvrthodině hry a Taylorovo akrobatické zakončení mimo ze 44. minuty.

V druhém poločase, vyjma té Defoeovy nebezpečné střely, pobavila diváky na Fratton Parku nejprve v 56. minutě akce Martinse, zakončená nepříliš povedenou střelou do Jamese, ale zejména gólová šance Owena, který pálil z necelých tří metrů, chycená bravurním Jamesem. To bylo ovšem vše.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nula

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi zajímavý zápas. Oba týmy jsou v laufu, daří se jim, takže se nechám překvapit. Tip 1:0.

Reagovat
Devil

Byl bych rad kdyby Newcastle potvrdil svoji formu z poslednich zapasu,ale myslim,ze Pompey budou proti..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě zajímavý zápas, tipnout kdo vyhraje se neodvažuju ale viděl bych to na více golu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele