23. kolo
19.01.2008 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Portsmouth FC - Derby County 3:1

V Portsmouthu se po úvodních minutách schylovalo k překvapenímu kola. Před přestávkou však dvěma góly otočil stav utkání domácí Benjani a na začátku druhé půle dokonal svůj hattrick. Konečný stav po devadesáti minutách zněl 3:1 pro Pompey.

Skóre otevřel již ve 4. minutě trochu překvapivě hostující obránce Nyatanga, který se prosadil po přímém kopu krásnou střelou z voleje. Domácí fotbalisty inkasovaný gól evidentně zaskočil, s ubíhajícím časem se však začala ukazovat jejich větší kvalita. Dalekonosná střela Nika Kranjčara ani hlavička Pamarota, která podle výrazu v obličeji nenašla pochopení u kouče Redknappa, sice využity nebyly, ale už ve 38. minutě domácí fanoušci slavili. Střelou pod břevno se už svým desátým letošním gólem prosadil kanonýr Benjani. Neuběhly však ani čtyři minuta a míč se za zády Priceho třepotal podruhé. Opět v tom měl prsty Benjani, jenž se tentokrát prosadil po přihrávce od Kranjčara.

Šanci na bodový úspěch vzal hostům v 55. minutě kdo jiný než Benjani. Ten předvedl z vlastní poloviny hřiště úchvatné sólo, potom si narazil s Mendesem a z ostrého úhlu vstřelil poslední dnešní gól. Bohužel oba týmy se do útočení moc nehnaly, a proto diváci viděli boj o míč ve středu hřiště bez vyložených gólových příležitostí. Kromě všech bodů Derby přišlo v závěru utkání také o útočníka Villu, který ovšem musel zápas dohrát, jelikož kouč Jewell měl v té době využity všechny tři možnosti střídání.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

aspoň urvat cenou remízu! Derby dotoho!

Reagovat
Devil

Pompey si bude chtit asi po minule prohre v Sunderlandu spravit chut a bohuzel to schyta zase Derby . tip.1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš říct 3:1? Ale 1:3 by bylo bájo

Reagovat
Devil

Rad bych , budu fandit Derby , ale v tomto pripade jsem realista .

Reagovat
Devil

A kurva no fakt mas pravdu ja si toho vsim az ted .Samozdrejme 3:1 ! Dik !

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný tip, seš dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

pekně dobrý tp ...mel si to vsadit tak za litr dva ..

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth snad konečně zlomí svoje domácí prokletí a dá gol, tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra Derby doma s Wiganem me trochu otevrela oci a uz ani trochu nedoufam ze se berani udrzi v PL .Je to smutny , ale asi je to tak . tip:3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Portsmouth je ofenzivně laděné mužstvo, takže bude mít naše obrana zase co dělat. A kolikrát se už položila. Raději nemyslet. Doufat můžeme, že bude dobrý fotbal. Raději netipuji, třeba se "něco" povede. DERBY COUNTY !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

play up pompey !!!

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

jj zitra to bude nas den 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to píše skoro samozřejmě. Zase nic ! Musel by se stát zázrak, ale reálně je (zatím!) sestup neodvratný ! No nic, Berani táhnou dál ! DERBY COUNTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Benji jede druhej hattrick v sezoně, Play Up Pompey!

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele