18. kolo
23.12.2007 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Newcastle United - Derby County 2:2

Newcastle se proti Derby dlouhou dobu trápil a málem připustil největší překvapení kola. Naštěstí pro domácí však nakonec vše dopadlo dobře. Na poslední chvíli zachránil pro Straky alespoň remízu kanonýr Mark Viduka, jenž dnes vstřelil hned dva góly.

Téměř vyprodaný stadion na gól moc dlouho čekat nemusel. Vstřelilo jej Derby, konkrétně Barnes. Ten se do míče opřel pravou nohou a jeho pokus se zastavil až v síti. Pro Berany to byl teprve druhá branka, kterou letos vstřelili na hřišti soupeře. Domácí fotbalisty inkasovaný gól evidentně zaskočil, ovšem vzpamatovali se z něj poměrně rychle. Zanedlouho totiž Vidukova střela letěla jen těsně vedle tyče. Vyrovnání přišlo za necelých dvacet minut. Na pozemní střelu Viduky mířící k tyči gólman Bywater zareagovat nedokázal. Poslední příležitost na změnu výsledku v první půli měl nejprve Beye, svou hlavičku však poslal mimo, a následná dalekonosná střela Bartona letěla pro změnu nad bránu.

Také do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Na gól však tentokrát čekali o minutu déle. Gólově se prosadil Miller. O tři minuty později se opět předvedl Barton, ale ani tentokrát nemířil přesně. S ubíhajícím časem působili fotbalisté Newcastlu čím dál nervózněji, nakonec se ovšem gólu dočkali a zajistili si remízu. Mark Viduka napřáhl zhruba ze 14 metrů a s trochou štěstí Bywatera propálil. Derby tak muselo být po zápase velmi zklamané, jelikož bylo blízko svému letošnímu teprve druhému vítězství.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (7)

Přidat komentář
Devil

Pomsta bude sladka ! Straky si dvakrat vypalit rybnik nenechaji , kor doma ! Tip.-3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim souhlasim . Newcastle posledni 3 zapasy zahral dobre a vypada to ze zacina plnit to co se od nej ocekava ! Derby mam rad , ale je to momentalne nejslabsi tym v PL a straci kontakt i s predposlednim coz je hodne spatny . Myslim ze se po sezone minimalne na rok s PL rozlouci !. Tip- 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás by mohla být výhoda, že Newcastle zatím zůstává za očekáváním a podává nevyrovnané výkony. Venku se nám však daří ještě méně než doma. Nezbývá než doufat. Zkusím tip 1:

Mohla by být pro nás výhoda v tom, že Newcastle zatím zůstávají za očekáváním a podávají nevyrovnané výkony. Musíme se chytat každé možnosti, zkusím tip 1:1. DERBY COUNTY !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry !

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo moc nečekal, získali jsme cený bod, ale v tabulce je to zatím stále stejné. DERBY COUNTY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnaní na 2:2 obrovske sklamaní ..veril sem v 3 body ..ale predvedena hra me potesila ..snad se priszte doma proti Blackburnu zadaří...

Reagovat
smazaný uživatel

samozdrejme první musíme doma klepnout Liverpool ..tip .2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele