23. kolo
19.01.2008 18:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Bolton Wanderers 0:0

Premiéra Kevina Keegana na lavičce Newcastle nedopadla moc dobře. Straky i přesto, že byly lepší, vybojovaly v dnešním zápase s Boltonem pouze remízu, kvůli které tak přišly v tabulce o jedenáctou pozici. Na tu se po výhře nad Sunderlandem dostal Tottenham.

Začátek nabídl velmi vyrovnané představení, s ubíhajícím časem se otěží zápasu ujali domácí fotbalisté. Diváci viděli pouze řadu rohových kopů, na první vážnější příležitost si museli počkat až do 31. minuty, kdy se ke střele odhodlal David Rozehnal, mířil ovšem mimo území tří tyčí. Hra se sice přelévala ze strany na stranu, oba týmy častokrát ale selhaly ve finální fázi. Těsně před přestávkou nebezpečně pálil Gardner, jeho pokus byl však zblokován domácími obránci.

Bohužel ani druhá půle nepřinesla výrazné zlepšení. Newcastle sice stále obléhal pokutové území Bolton, ovšem bez gólového úspěchu. Hosté útočili pouze z protiútoků. V 61. minutě se po krásné akci dostával sám před Jaaskelainena Ameobi, Gardner ho však skvěle na poslední chvíli zastavil čistým skluzem.

V 81. minutě napálil míč Gardner, gólman Given ho však vychytal. Na druhé straně na sebe upozornil Ameobi, jenž se dostal k hlavičce po centru Enriqueho, ani tentokrát nemířil přesně. Vůbec největší příležitost utkání spálil minutu před koncem hostující Samuel. Naprosto osamocený nedokázal z pěti metrů Givena překonat, takže díky dnešnímu zápasu si oba týmy na konto připíši po bodu, který určitě udělá větší radost hostům.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (9)

Přidat komentář
Devil

Doufam ze minula prohra na Old Traffort Newcastle nepolozi a s Boltonem doma na St. James . Parku vyhraji .tip 3:1 (doufam)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted slapem straky , Kevin Keegan vas snad nasmeruje spravnym smerem a jestli bude Alan Shearer delat asistenta tak to bude uplne super ...tip 2:0 Newcastle GOOO GOOOOO !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Keeganův impuls by mohl zafungovat, nažhavení fans na to netrpělivě čekají. Generálku si střihli na výtečnou v FA Cupu a už se třesou na Bolton, který prožívá poanelkovskou kocovinu. Myslím, že bude snadným soustem. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

překlep- 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

autor článku je borec - premiéra dopadl, Straky byli... , ale vrchol je rozhodčí 52250 a diváci 0

příště tolik nespěchejte

Reagovat
rufus

mě se ale líbí styl, jakym jsou napsaný sestavy, že jde dobře poznat kdo hrál na jaký pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátek Keeganova angažnmá tedy nic moc. Opravdu je vidět, že krize je velká a vůbec to není v trenérovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele