2. kolo
05.12.2007 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Arsenal v dohrávce Premier League remizoval v Newcastlu

Arsenal si dál drží ligovou neporazitelnost, v dohrávce druhého kola Premier League na hřišti Newcastlu uhrál bod za remízu 1:1. Druhému týmu tabulky, Manchesteru United, tak utekl na čtyři body.

Zápas pro Kanonýry začal skvěle, už ve čtvrté minutě šli do vedení po parádním gólu Emanuela Adebayora. Toho mezi sebe pustili stopeři domácích Taylor s Rozehnalem, reprezentant Toga si na prsou zpracoval Ebouého centr a nechytatelným volejem pokořil Givena.

Hráčům Arsenalu se domácí Straky nemohly rovnat pokud jde o techniku, tu však bohatě vynahradily bojovností a odhodláním. Krátce po úvodním gólu mohl srovnat kapitán Geremi, jeho hlavička však mířila mimo, ve 28. minutě pak stejný hráč přímým kopem pěkně protáhl gólmana Almuniu. Španělský strážce svatyně Arsenalu si poradil i s nebezpečnou hlavičkou Taylora, v poslední šanci první půle pak byl Martins, ale na Smithovu přihrávku nedosáhl.

I druhý poločas začal Newcastle aktivně, Almuniovu pozornost otestoval zdálky N'Zogbia. Na druhé straně Eboue nevyzrál na Givena, nevyšel ani brejk Adebayora s Rosickým, na jehož úspěšném překažení se podílel i druhý český reprezentant na hřišti David Rozehnal, a tak domácí po hodině hry mohli vyrovnat. Beyeho centr usměrnil nejprve Smith, po něm Martins a na konci akce bylo bezchybné zakončení Stevena Taylora - 1:1.

Arsenal se trochu probudil a chtěl strhnout vítězství na svou stranu, šanci měl i Newcastle, ale v samém závěru zápasu ji neproměnil a utkání tak skončilo remízou, za kterou mohou být trochu radši hosté. Udrželi si neporazitelnost a navýšili svůj náskok v čele tabulky, domácí zase přerušili sérii domácích porážek, která trvala už tři zápasy.

Autor: Petr Starý

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

Newcastle porazí Arsenal 2:1

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Devil

Teste se Gunners! Newcastle vam naznaci ,ze letos na titul nedosahnete!Na St.James Parku se body nerozdavaji! Straky slapem,vzhuru zpet do poharove Evropy!

Reagovat
HOST*

Newcastel je velmi dobrý...Martins střelí dva fíky a gunners pojedou domů s prázdnou...

Reagovat
HOST*Martin

Newcastle vyhraje 3:0 nad Arsenalem

Reagovat
Pharrell

odlozenej zapas skonci neprohrou Gunners!

Reagovat
Devil

Tak to co jsem psal 12.8. bych si moc pral , ale uz Newcastle po zapasu s Liverpoolem moc neverim . Obcas me pripadli jako kdyby byli poprve na hristi ! Veci se od te doby hodne zmenily a i kdyz to rikam moc nerad tak si myslim ze Arsenal v St. James Parku vyhraje. tip.-0:2!

Reagovat
Pharrell

0:1(Adebayor)

Reagovat
smazaný uživatel

1:0....podme manchester podme

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Newcastle to bude další hořká pilulka. I tentokrát vyjde naprázdno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to kvituji,kazdopadne to bude dalsi vyhranej zapas pro ARSENAL-1ku2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3...uz predem mi je Rozehnala lito....

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasná výhra arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim.. mám takový divný pocit z toho zápasu.. Bude nám chybět až moc hráčů a to hlavně ze zálohy (Fabregas, Hleb, Flamini, Diaby, van Persie).. Ve středu zálohy bude teda asi Diarra a Gilb (popřípadě Denilson).. Ti všichni sou kvalitní o tom žádná.. a jestli Diarra zahraje jak první poločas ve Villa parku, tak paráda, ale každopádně z takovou absencí to na S. Jame's parku nebůde žádná procházka růžovým krajem, aj když Newcastle sou teď v pěkných sračkách..

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to zvladnem,obrana je komplet a na ty to v dnesnim fotbale stoji.Adebayor hraje takze uvidime.Ve stredu to vidim na Diarru a Gilberta,Denilson bude na lávce.Na kridlo Eboue a Rosa a utok Ade a Theo.

Radsi bych Rosu dal do stredu a misto Gilberta a na kridlo Thea a misto nej do utoku Eduarda.Ale mnohokrat se ukazalo Arsene knows takze verim ze vyhrajem.Straky sou v peknym srabu takze verim v jasnou 2.

Reagovat
smazaný uživatel

ste blazni ne? Newcastle : Arsenal 0:5

Arsenal 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

no tomu bych teda vubec neveril, straky jsou ted hodne na dne, ale myslim ze dneska se zvednou a podaji lepsi vykon a myslim ze ziskaji aspon boda

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle neprochází zrovna štastným obdobím, výkony jsou hodně průměrné, až 11. místo v tabulce. Vedení si to určitě představovalo lépe. A v nejlepším přijede Arsenal, který hraje jako z partesu. To bude teda match !!! Tipuji 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

to kopyto na to proste nema, kazdy zapas chyba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele