18. kolo
22.12.2007 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Middlesbrough FC - West Ham United 1:2

Zápas Middlesbrough s West Hamem United nabídl vyrovnané střetnutí, nakonec však šťastnějšími zůstávají hosté. Boro si sice jako první ujalo vedení zásluhou Davida Wheatera, ovšem ještě v prvním poločase dokázal vyrovnat Ashton. Konečnou podobu dal výsledku v závěrečných minutách záložník Scott Parker.

Dlouhou dobu se diváci v hledišti značně nudili, jelikož k vidění rozhodně nebyl žádný útočný fotbal, právě naopak. Vše se změnilo až v závěru první půle. Jako první na sebe upozornili domácí svěřenci manažera Southgatea. Stewart Downing našel centrem z přímého kopu u vzdálenější tyče Aliadiera, který následně poslal míč na volného Davida Wheatera. Ten střelou z pěti metrů vstřelil svůj druhý letošní gól a zařídil tak pro svůj tým vedení. To však Boro moc dlouho nevydrželo. Po centru Henriho Camary se trefil učebnicově z voleje útočník Dean Ashton, a to i přesto, že byl tísněn několika protihráči. Stav po úvodních čtyřiceti pěti minutách zněl 1:1.

Middlesbrough mělo sice po většinu druhé půle převahu, jenže tu přetavit v rozhodující gól nedokázalo. Největší šance měl však West Ham. Při té první si výborně počínal Mark Schwarzer, jenž lapil výborně kopnutý přímý kop Solana. V 90. minutě už však zkušený australský gólman tak úspěšný nebyl. Jelikož střela Scotta Parkera skončila za jeho zády.

Middlesbrough po tomto zápase spadlo v tabulce o jednu příčku níže (na 15. místo), naopak Kladiváři si minimálně do neděle polepšili. Nyní jim patří desátá příčka, ovšem po zápase Newcastlu s Derby můžou klesnout zpátky na 11. místo.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

Tip.-1:2 pro kladivare !

Reagovat
smazaný uživatel

pekny...

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham ma kvalitnejsi hrace a po minule strate bodu doma s Evertonem verim ze dojde k vyloupeni River side Stadium .Tip- 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím domácím, tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Parker je zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiváři zabodovali !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele