15. kolo
03.12.2007 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United - Fulham FC 2:0

Cristiano Ronaldo opět dokázal, že se řadí mezi nejlepší hráče planety. Dvěma brankami rozhodl o vítězství Manchesteru United proti Fulhamu. Skóre otevřel v 11. minutě, další zásah přidal po hodině hry. Ronaldo se mohl dočkat i hattricku, ale jeho pád v pokutovém území byl místo penalty odměněn žlutou kartou za simulování.

Ronaldo skončil v anketě Zlatý míč na druhém místě za milánským Kaká a očekává se, že si stejnou pozici získá i v hodnocení FIFA, která bude nejlepšího fotbalistu vyhlašovat koncem tohoto měsíce.

V 11. minutě špatně odhlavičkoval hostující Davies, balónu se zmocnil Vidič, nahrál Ronaldovi a ten z bezprostřední blízkosti nedal Niemimu v brance Fulhamu žádnou šanci. Jinak ale v prvním poločase hostující brankář čaroval, stoprocentní šanci vychytal Tevezovi. Po zranění se na hřišti od začátku objevil Rooney, žádný z jeho pokusů v síti neskončil. Místo přímočarých nahrávek se zamotával do sérií zbytečných kliček. Fulham se snažil vyrovnat, do dobré šance se dostal Murphy, ale Van der Sar jeho pokus zlikvidoval.

Do největší přiležitosti hostů se dostal Kuqi, ani on však recept na domácího brankáře nenašel. Po hodině hry se k míči dostal opět Cristiano Ronaldo, to když ho přesným centrem našel O'Shea a po přesné hlavičce to bylo o dvě branky. Bývalý hráč Sportingu Lisabon vstřelil v minulém ročníku 23 gólů, letos jich má na kontě zatím třináct a vypadá to, že laťka z minulého ročníku bude pokořena. Ke konci zápasu mohl Ronaldo dokonat hattrick, ale jeho pád ve vápně byl oceněn pouze žlutou kartou.

Díky gólům portugalského reprezentanta se Rudí ďáblové stále drží na druhém místě za vedoucím Arsenalem, na který ztrácí pouze tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná záležitost, bez debat za 1. ManUtd. cítí, že by mohl Arsenal v Birminghamu zakolísat a tak ¨by chtěli šanci využít. Byť se Fulham snaží, venku zatím jen 3 remízy, tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

? Vždyť hraje proti Aston Ville (Arsenal)

Reagovat
smazaný uživatel

? Vždyť hraje proti Aston Ville (Arsenal)

Reagovat
Devil

Aston Villa je nazev klubu , nikoliv mesta ! Je to Birminghamsky klub !

Reagovat
Devil

Treba Everton a Liverpool je to stejny ! Oba Liverpoolske kluby !

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, ale já sem to zpočátku špatně pochopil (já myslel že myslíš jako tým Birmingham)

Reagovat
Devil

Dofam ze United nepredvede neco podobniho jak proti Boltonu ! Pokud ne tak by mohli trochu rozsirit svoje skore vstrelenych golu ! tip.- 3:0 Glory Glory Man. United .......!

Reagovat
Pharrell

C.Ronaldo,Kaka,Messi a Fabregas -soucasni nej.fotbaliste na svete!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele