29. kolo
19.03.2008 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Manchester splnil povinnost, porazil Bolton

Manchester žádné zaváhání nepřipustil. Boltonu oplatil porážku z prvního letošní vzájemného střetnutí a díky výhře 2:0 si upevnil první místo v tabulce, na kterém má náskok na druhý Arsenal už tři body.

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání velmi aktivně a hned od začátku dokazovali, kdo je na hřišti pánem. První vážnější příležitost se zrodila už v osmé minutě. Střela Téveze byla ovšem zblokována pouze na rohový kop. O pár vteřin později zaútočil Manchester podruhé a hned z toho byl gól. Po akci z rohového kopu se prosadil záložník Cristiano Ronaldo.

Ani Bolton se nechtěl nechat zahanbit. V 18. minutě po přihrávce Guthrieho pálil nebezpečně z voleje Davies, gólman Kuzscak musel zasahovat. Naději na dobrý výsledek vzal hostům svým druhým gólem Cristiano Ronaldo. Ten divákům na Old Trafford připravil hotovou parádu, když krásnou střelou z přímého kopu zhruba z 25 metrů překonal gólmana Al Habsiho.

Obrana Manchesteru moc práce s nevýrazným útokem Boltonu v první půli neměla. Svému dnešnímu soupeři, který bojuje o záchranu, před bránou Kuzscaka téměř nic nedovolila.

Boltonu dělaly přímé kopy hráčů Red Devils dnes nemálé problémy, o čemž se mohli diváci přesvědčit v 47. minutě, kdy pálil nebezpečně Nani. Jeho přízemní střelu mířící do pravého rohu brány s vypětím všech sil vychytal Al Habsi. Velká příležitost ke snížení přišla pro hosty po deseti minutách hry druhé půle. To se totiž dostalo Wanderers výhody standardní situace z dobré pozice. Její exekuce se ujal Diouf a bez větších potíží poslal míč do brány, jenže rozhodčí Wiley k zahrání nedal pokyn, a proto se všechno muselo opakovat. Napodruhé už ovšem senegalský útočník úspěšný nebyl.

Zanedlouho pálil z velké vzdálenosti Hunt, ale s jeho ránou si polský brankář Kuszczak ve službách United poradil. To byla až do konce zápasu v podstatě poslední vážnější příležitost Trotters. Ti spíše pouze přihlíželi útočnému snažení Manchesteru, který se i přes vedení pouštěl dopředu. Třetí gól už dát však nedokázal.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak doufám,že ani největší snílci nepochybují o jasné výhře,sice je pravda,že Bolton to na ďábly docela umí,ale my hrajeme o titul a navíc máme s Boltonem s první poloviny sezóny z Reebook stadium nevyřízené účty.

Tip:5:0

Reagovat
Devil

Tak doufam , ze Boltonu vratime porazku 1:0 z Reebok Stadium a budem cekat na dalsi zavahani Gunners ! tip.- 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ManUtd. jasně vyhrají, Bolton je bez štávy, sice se na MU nabudí, ale rozhodne kvalita v řadách MU. Zápas se odehraje v jiném termínu, než je uvedeno, MU přece hrají čtvrtfinále FA Cupu. Tip 3:1.

Reagovat
Pharrell

kdyby neprohrali-Bolton tak stale sanci na titul mame

Reagovat
smazaný uživatel

hoši titul stejně skončí v Londýně...ale ne Guners, nýbrž No one can stop us now...a Devils asi vyhrajou ale výsledek určite nebude jednoznačnej, to mi věřte

Reagovat
smazaný uživatel

manchester vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

jasna vyhra manchester

Reagovat
smazaný uživatel

manchester ich prevalcuje debaklom

Reagovat
Devil

Joo ! Polocas 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je to černé na bílém. V dohrávce nenechal MU nic náhodě a porazil bezvýrazný Bolton. Vede tabulku a najednou ten co ztrácí jsou rivalové z Londýna. Zajímavě se nám to v poslední době otočilo. Nejvíce jsem zvědav, co na to v příštích kolech řekne Arsenal (Chelsea do toho subjektivně nepočítám, pánč je vůbec nemusím). Letošní ročník Premier league se nám pěkně dramatuzuje !!!

Reagovat
Devil

Ronaldo Jsme prvni,jupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřeji, přál jsem si, ale aby blues vyhráli, mohl to být pěkný souboj o titul. No nic, budu rád, když aspoň skončíme druzí. Rozhodně já nemám nějakou nenávist vůči Rudým Ďáblům. Snad titul bude váš a ne Arsenalu, pokud nemá být Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom chelsea ne to uz radsi ty Gunners.... ale to nemusime resit protoze titul zustava letos na Old Trafford

Reagovat
Talker

Heh,proč myslíš? Hrajete s poolem a arsenalem,sice doma ale přece jen tam může být ztráta.A s chelsea venku,což je další velká šance na ztrátu bodů... Nvm,ale řekl bych že ten titul tak jistej není

Reagovat
Devil

Jj,mas recht,to neni.

Reagovat
Devil

Diky , zapas Tottenham v Chelsea byl pro oko nezaujateho divaka presne to , proc se chdi na fotbal. Paradni spil !

Reagovat
smazaný uživatel

cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano jede jak pila. To už není vůbec možný

A ManU vede a to hned o tři body? Kdo by to ještě před nedávnem řekl, že?

Reagovat
Pharrell

CR 7 je king, az ziska Zlatej mic tak to bude nej hrac Portugalska vsech dob!

Reagovat
Devil

Nevim,Eusebio byl taky pan fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo, to je blázen z pozice ofenzivního záložníka dá ve 29 zápasech 24 golů. A to si ještě vemte, že první gol dal až v 8.kole!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo není normální..

Reagovat
smazaný uživatel

mam radost, konečně pořádná superstár světovýho fotbalu v manutd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele