27. kolo
23.02.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Fulham podlehl West Hamu

Zápas sice nabídl pouze jeden gól, ale průběh duelu výsledku moc nenasvědčoval. Šance střídala šanci a je velkým překvapením, že ani jeden tým nedokázal dlouhou dobu strhnout vedení na svou stranu. Prohra musí domácí fotbalisty velmi mrzet, jelikož i nadále zůstávají na předposledním místě a záchrana se jim opět o něco vzdálila.

Hned první příležitost West Hamu zaváněla gólem. Nobel přihrál doprava, kde se míče zmocnil Boa Morte, jenž ihned centroval do vápna a následnou tvrdou ránu Colea musel vyrazit až gólman Niemi. Boa Morte byl i u druhé šance svého týmu. Tentokrát ale zakončoval a to když přizvedl hlavičku Ferdinanda. Bohužel ale mířil nad břevno.

Fulham si k závěru první půle vytvářel nad svým soupeřem tlak. Ten vyvrcholil v 41. minutě. Stalteriho přihrávku na bližší tyč zachytil americký reprezentant Clint Dempsey, ale zakončení mu znepříjemnili obránci a záložník nakonec netrefil ani bránu.

Druhý poločas nabídl ještě otevřenější fotbal, který okořenila také jediná branka. Ta bohužel pro domácí fotbalisty padla do jejich brány. Fulham byl však aktivnějším týmem a několikrát málem slavil gól, jako například v 51. minutě, kdy po centru trefil hlavou Hangeland tyč. Zanedlouho si Cottagers vypracovali další dobrou příležitost, ale v zakončení opět selhal Dempsey.

Velký šok připravil většině diváků v 87. minutě záložník Solano, který po jedné z mála šancí Kladivářů propálil gólmana Niemiho. Šanci alespoň na vyrovnání zhatil Fulhamu vyloučením už minutu poté Leon Andreasen.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Devil

Fulhamu jde o hodne , a nejaky bod doma urcite urvou ! tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham si situaci notně zkomplikoval. Inksaoval navíc až v závěru tohoto malého londýnského derby. Pro W.H.U. je to trefa !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele