9. kolo
07.10.2007 17:10 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Fulham FC - Portsmouth FC 0:2

Portsmouth, namlsaný divokou výhrou nad Readingem z minulého kola, potvrdil velmi dobrou formu a připsal si třetí vítězství za sebou. Tentokrát to odnesl Fulham, na jehož hřišti Pompey vyhráli 2:0.

Diváci na Craven Cottage viděli hodně divokých úvodních deset minut. Fulham se pustil do soupeře zhurta a zejména Američan Clint Dempsey byl hodně vidět. Nejprve hlavičkoval po centru Bairda a pak prověřil Jamese střelou z bezmála třiceti metrů. Staronový anglický reprezentant ale pokaždé vytáhl brilantní zákrok. Další Američan v dresu domácích Cottagers, brankář Kasey Keller, musel na zem po střele Muntariho. Kousek štěstí chyběl domácím při střele Bairda z voleje i při dalším pokusu Dempseyho. Njevětší šance první půle měl ale David Healy, severoirský útočník však ani jednou nenašel recept na vynikajícího Jamese v brance Portsmouthu.

Jako blesk z čistého nebe přišel čtyři minuty po změně stran gól hostí. Benjani Mwaruwari, který v minulém kole našel střelecké kopačky, se opřel do míče a s pomocí teče bránícího Bocanegry vstřelil svůj šestý gól probíhajícího ročníku. O dvě minuty později bylo v řadách fandů Portmouthu ještě veseleji. Levý obránce Hreidarsson si zopakoval gólovou radost z minulého týdne, když využil přihrávky Kranjčara. Domácí to nevzdali a Alžířan Bouazza po hodině hry donutil Jamese k dalšímu fantastickému zákroku. V 65. minutě znovu neuspěl smolař zápasu Dempsey, který se před Jamese probil po spolupráci s Kamarou. Jeho střela se tentokrát brankáři vyhnula, ale totéž bohužel platilo i o brance. Závěrečných patnáct minut už Portsmouth odehrál zkušeně a cenné tři body si s přehledem pohlídal.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

Remiza 1:1.

Reagovat
HOST*Devil

1:3

Reagovat
HOST*david pompey

tak hosi paradni vykon!play up pompey!

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele