17. kolo
15.12.2007 18:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Omosuzi podkopl svůj tým v poslední minutě

Zvedající se Newcastle přijel na půdu Fulhamu potvrdit svou dobrou formu a to se mu povedlo. Kýžený vítězný gól vstřelil až v poslední minutě Barton z penalty.

Zápas začal sérií šancí a velice zajímavou úvodní čtvrthodinou. Už v 5. minutě po rohu Geremi centroval do vápna soupeře, Niemi trestuhodně vyběhl, ale na míč nedosáhl, a tak mohl skórovat Barton, jenže hlavička se mu vůbec nepovedla a Fulham tak tento závar před vlastní brankou se štěstím ustál. V minuté jedenácté odpověděl Fulham dobrou střelou Healyho po nezištné přihrávce Dempseyho, Given však perfektně hasil. Úvodní patnáctiminutovku ještě ukončila dobrá příležitost pro Bartona skórovat hlavou, ale Niemi za pomoci Davise situaci vyřešil pro dobro Fulhamu. Stejně tak jako byla první čtvrthodina velice zajímavá a pohledná, tak byla následná půlhodina nudná a místy až uspávající. Fanoušci si tak oddechli, když sudí zapískal konec první půle a jistě doufali, že se hráči v druhém dějství polepší.

A taky polepšili. Hned v první minutě zahrozili hosté. Po dech beroucím průniku Bouazzy po levé straně a jeho následném centru takříkajíc do ohně se k míči dostal Dempsey, ale zacílil jen těsně vedle. V 57. minutě zazmatkovali hostující stopeři Rozehnal s Beyem a darovali šanci skórovat Healymu, jeho zakončení však nestálo za nic. V 66. minutě se konečně do šance dostaly i Straky. Emreho centr z volného kopu chytře jen líznul Butt, ale díky dobré poziční hře Niemiho se hosté z gólu radovat nemohli. V 78. minutě rozehrával standardku tentokráte Milner a opět z ní vzešlo velké nebezpečí. Rozehnal napříč pokutovým územím hledal Viduku, ten však nezvládl přesně zakončit. A pak přišla 90. minuta. K míči se v pokutovém území po Milnerovi dostal Smith, toho naprosto zbytečně skosil k zemi nezkušený Omosuzi, jelikož by Smith bez tak utekl leda mimo hřiště a byla z toho penalta. Niemi hrozbu pozdního otevření skóre neodvrátil a Newcastle se tak mohl radovat z třetí výhry v řadě.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zase mi to vychází na remízu. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to videl na plichtu

Reagovat
Devil

Newcastle vyhraje ! Tip.-1:2

Reagovat
smazaný uživatel

To je pech pro Fulham, takhle si doma zkazit bod v poslední minutě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele