37. kolo
03.05.2008 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Fulham FC - Birmingham City 2:0

Do jisté míry osudový zápas pro oba zúčastněné týmy se odehrál na Craven Cottage mezi osmnáctým Fulhamem a sedmnáctým Birminghamem. Domácí Fulham dokázal navázat na své nedávné solidní výkony a zdolal slabý Birmingham v poměru 2:0 a udělal další veledůležitý krok k záchraně.

Nutno říci, že první poločas se nesl ve znamení urputných soubojů ve středu pole a fanoušky probudila pouze jedna jediná šance z každé strany. V první desetiminutovce zahrozili domácí, ale díky skvělému zákroku brankáře Taylora zůstalo skóre nezměněno. Birmingham dokázal kontrovat až těsně před poločasem, ale jeho slibná šance byla na poslední chvíli uhašena domácí obranou.

Do druhého poločasu museli oba trenéři něco vymyslet, protože remíza by nebyla dobrý výsledek ani pro jednoho ze soupeřů. Ve vymýšlení nové taktiky byl evidentně úspěšnější domácí kouč, protože jeho svěřenci dokázali v 52. minutě otevřít skóre, když McBride po přímém kopu nasměroval hlavou míč do sítě hostí. Vzápětí mohl Fulham zdvojnásobit, ale Kamara do překrásném sólu nedokázal nasměrovat míč do brány. Po obdržené brance Birmingham úplně vyklidil pole a po zásluze obrdžel ještě jednu branku, kterou několik chvilek před koncem normální hrací doby rovněž hlavou vsítil střídající Nevland a uzavřel tak gólový účet zápasu.

Autor: Tomáš Starý / eurosport.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
plechi

Zápas sezóny!!! Tohle se musí vyhrát! COYW!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu zapas ktery bych chtel videt preji to spise kotigers myslym si ze to bude 1

Reagovat
Devil

Jasne preju Birminghamu,ale vidim to na plichtu.tip.-2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Los soutěže to pěkně zrežíroval, to je bitva jako hrom ! Fulham se neuvěřitelně zvedl, ale musí to potvrdit i v tomto veledůležitém zápase. Birmingham City naopak zbytečně v poslední době klesali až to došlo takhle daleko. Těžko něco převídat, je to oboustraně otevřené. Sestup nepřeju ani jednomu. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Birminghamu bych navrat do L .CHampionship po jedne sezone opravdu nepřál ..Fulham hraje mezy elitou už par let v řade ...tak si myslí že společne s Boltnem a Derby by mohly odejít o soutez níž ''!!!

Reagovat
smazaný uživatel

NIKDY!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Fulham... Come on Fulhaaam... v tom je srdicko proto nesestoupime!

Reagovat
smazaný uživatel

To se dějou věci !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele