22. kolo
12.01.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby County - Wigan Athletic 0:1

Body ze zápasu Derby – Wigan se rovnaly pro oba týmy zlatu. Souboj celků namočených do bojů o záchranu nakonec skončil těsnou výhrou hostů 1:0. Záchrana Beranů se tak letos posunula už pouze do oblasti teorie.

V podstatě až do 33. minuty se museli diváci v hledišti značně nudit, jelikož ani jeden tým se do ofenzívy moc nehnal. Jako první se osmělil hostující Wigan. Střelu Browna vychytal brankář Price. Tři minuty před přestávkou se po pravé straně prohnal Fagan, poslal centr k Barnesovi, ten však na Kirklanda nevyzrál. V posledních okamžicích první půle se v gólové příležitosti nejprve ocitl Landzaat, jehož střelu zblokovali domácí obránci až na brankové čáře, a následně pálil jeho spoluhráč ze zálohy Valencia. Ten pro změnu zamířil mimo bránu.

Další průběh zápasu hodně ovlivnil okamžik z 57. minuty. Domácí obránce Davis fauloval útočníka Benta a za svůj atak zaslouženě viděl červenou kartu, čímž oslabil svůj tým. Derby si uvědomovalo ztrátu jednoho muže, a proto vidět Berany před bránou Kirklanda nebyl moc častý jev. Rozhodující gól přišel v 81. minutě. Dlouhý míč doběhl Antoine Sibierski a hned při svém prvním dotyku s míče prostřelil gólmana Pricea. Derby na inkasovaný gól už nijak odpovědět nedokázalo, a proto i po tomto kole zůstává beznadějně poslední.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Devil

Souboj Titanu Tip.- 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce Derby vyhrat, tak ma jedinecnou prilezitost - domaci puda, cca stejne kvalitny tym... tip: 1:0...go go Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Derby uz asi sestup nemine , ale doufam ze si zlepsi doma naladu vyhrou s Wiganem .tip:2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás je to existenční zápas !!! Pokud doma vyhrajeme, ještě šance žije, bod by nevadil, ale nic neřešil a ostatní si nepřipouštím. Navíc Wigan hraje rovněž o sestup, tak je motivace dvojnásobná. Snad se pobvedou 3 body !!! Tip 1:0. DERBY COUNTY !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Derby poslední stéblo pro tonoucího. Pokud nevyhraje může se pomalu připravovat na život v Championship. Věřím však, že se Derby dočká svého druhého vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná remíza 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že tohle byla poslední kapka.....

Reagovat
smazaný uživatel

a bude jich ještě 17

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pro koho !

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, stalo se to, co se stát nemělo !!! A zase, nejdřív zasloužená ČK a cca 10 minut před koncem inkasovat rozhodující gól, tak to je skoro na provaz. Ale né pro Derby County, to jsou Berani a mají tvrdou hlavu. Berani to nikdy nevzdávají, byť už je mnozí lehce odepisují ! Jedeme dál !!! DERBY COUNTY !!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele