28. kolo
01.03.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby County - Sunderland AFC 0:0

Souboj týmů ze spodu tabulky Premier League skončil remízou 0:0, a tak si Derby a Sunderland ke svým statistikám připsaly jen po bodu.

Utkání otevřela obrovská šance Sunderlandu. To si na dlouhý centr Nosworthyho naběhl Daryl Murphy, zasekl si míč a jeho nebezpečný pokus skončil na tyčce. Na druhé straně odpovídal se svojí šancí Kenny Miller, jenže míč z otočky nenasměroval mezi tyče. Daryl Murphy vycítil šanci a znovu se snažil Carrolla překonat. Jenže ten jeho tvrdou ránu v pohodě kryl. O chvíli později zkoušel štěstí z volného přímého kopu Reid, ale Carroll byl znovu pozorný. Reid měl o pár okamžiků nato repete, tentokráte centroval, ale Murphy hlavou branku domácích netrefil. Hosté si sice vytvářeli spoustu nadějných šancí, jenže je nedokázali využít. Naposledy byl v první půli nepřesný Chopra.

Těsně po pauze málem došlo ke kuriozní situaci. Alan Stubbs odvracel nebezpečný centr hostů, jenže ho trefil takovým způsobem, že míč jen o kousek neskončil v jeho vlastní brance. David Jones z dobré pozice po uvolnění ve vápně branku Derby znovu netrefil. O chvíli později se dostal před osamoceného Carrolla, jenže brankář County byl znovu úspěšnější. Na konci utkání se znovu ukázal Roy Catroll, a to když vychytal Richardsona.

I přes převahu hosté nakonec branku nevstřelili a s posledním Derby se o body dělili.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Devil

Osud Derby uz je asi zpeceten , Sunderland nesmi sestoupit proto doufam ze poprve privezou z venku plny pocet bodu ! tip.-0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj nováčků, ale každý je v úplně jiné pozici. Bohužel Derby nezachrání už ani zázrak, nic se ale nevypouští. Black Cats jsou venku tristní, mohly by se urodit po dlouhé době 3 body ! Tip 1:0. DERBY COUNTY !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty znaky klubů nahoře ??? Proč takto, když to bylo předtím v pohodě ! Nyní jsou v podstatě nečitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

pro černé kočky velice duležitý zápas v kterem by mely bodovat..i když jejich bylance venku je opravdu krytická..snad to v Pride Parku zvládnou ..Sunerland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jednička na poločas skýtá luxusní kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme,že budou první tři bodíky z venku,dost by to pomohlo.Můj tip 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jinde, než na hřišti posledního prolomit tuto smolnou venkovní sérii? Jak říká Bardsley, ignorovat tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

jej, to musel bejt mač. O to více mě překvapilo 33 000 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla,ale nakonec i bod z venku je dobrej,chce to vyhrát příště doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se to tak úplně nepovedlo. Na anglickou ligu nezvykle brankově impotetní zápas. Ohledně diváků je pro ostrovní mentalitu typické, že chodí na své mužstvo fandit, i když se zrovna nedaří. Počet diváků na každém domácím zápase Derby County, stále okolo cca 30. 000, je obdivuhodně stabilní. Jedeme dál a snad ještě 3 body za výhru přijdou. DERBY COUNTY !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele