20. kolo
30.12.2007 14:30 CET
1 : 2
(1:2)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby si v souboji s Rovers upevnilo poslední příčku

Derby sice hraje lépe než na začátku sezony, ovšem opět nebodovalo. Proti Blackburnu zaznamenalo už svou patnáctou prohru v tomto ročníku. Berani dokonce vedli brankou Oakleyho, jenže Santa Cruz hned minutu poté, co neproměnil penaltu domácí Howard, vyrovnal a dalekonosná bomba Bentleyho pak rozhodla o výhře Rovers 2:1.

Derby zpočátku jen tak tak přečkalo tlak soupeře, když nejprve hlavičkoval mimo Santa Cruz a když už vstřelil gól, nebyl pro změnu uznán kvůli jeho postavení mimo hru. Pak však přišel blesk z čistého nebe v podobě branky Derby. Lewisovu diagonálu ještě sklepl Barnes na Oakleyho, jehož 250. ligový zápas tak nabyl sladkou příchuť gólové radosti. Tento gól z ojedinělé šance domácí povzbudil a po chvíli fauloval ve vápně Nelsen Millera a Howard mohl kopat penaltu. Přízemní střela útočníka Derby však mířila doprava, kam se rozhodl skočit i Friedel a stav utkání tak zůstal neměnný.

Následoval úporný tlak hostí a také góly. Nejprve branka Santa Cruze, k jehož nohám nešťastně vyrazil ránu McCarthyho Price a paraguayský střelec neměl problém s rozvlněním sítě. O tři minuty později se výstavně z necelých 25 metrů trefil Bentley a Blackburn se tak ujal vedení. To bylo těsně před koncem první půle.

Derby už se v druhém dějství na nějaký výraznější vzdor nezmohlo, hosté prakticky po celou dobu druhého poločasu kontrolovali hru a soupeře k ničemu nepouštěli. Derby tak už ztrácí na předposlední příčku osm bodů, zatímco Blackburn se posunul na devátou příčku před West Ham.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Derby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:0

Reagovat
smazaný uživatel

blackburn vyhra..

Reagovat
smazaný uživatel

Doma nepřipustímu prohru, s Blackburnem je reálná remíza, ale 3 body by se hodily víc. Hlavně zvládnout konec zápasu, abychom si zase nenechali proklouznot body v poslední chvíli. Tip 1:1. DERBY COUNTY !!!!!!!!

Reagovat
Devil

Podle me je jen otazka kolikrat budou hraci Derby lovit balon ze site.Tip.-0:2 pro Blackburn.

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburnu to tam padá a kde jinde venku by měli brát 3 body než v Derby

Reagovat
smazaný uživatel

I když Derby předvádí možná o něco zlepšené výkony a z posledních dvou zápasů mohli při troše štěstí i o bod víc, tak si myslím, že to na Rovers stačit nebude.

Tip: 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy v posledním kole předvedli dobré výkony, takže remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

ja rikam že to bude 0:1 ,1:2

Reagovat
smazaný uživatel

no rovers nam uz toho hodne ukazal ale derby taky neni spatny umi hrat z nekteryma souperema treba 0-0 muj tip:0-1 pro rovers

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nic ! Je to tedy špatné ! Ztrácet celkem 8 bodů není žádný med. Ale co se dá dělat. Koukáme dál a uvidíme !!! Myslím, že můžeme udělat ještě pár zajímavých výsledků, jak se říká, ty beznadějní hrajopu bez křeče a v pohodě. DERBY COUNTY !!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele