21. kolo
02.01.2008 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Derby County 1:0

Bolton splnil roli favorita, své fanoušky ale řádně potrápil. O výhře nad beznadějně posledním týmem tabulky rozhodl až v poslední minutě Giannakopoulos.

Jako první se o vzruch postaral slabou střelou z dálky Fagan. Mnohem větší šance byla k vidění na druhé straně. V osmé minutě zahrával Diouf rohový kop a Meiteho hlavička orazítkovala tyč. Ve 24. minutě našel Campo z vhazování v pokutovém území O'Briena, ale ten mířil mimo podobně jako ve 30. minutě Davies po akci Dioufa. Až ve 33. minutě o sobě dal vědět také Anelka, po jehož akci pálil vysoko nad Nolan. Závěr prvního poločasu poté patřil outsiderovi. Ve 38. minutě nejprve Jaaskelainena prověřil znovu Fagan a o dvě minuty později pak na finského brankáře dokonce vyzrál Johnson, jeho ráně se však do cesty postavilo břevno.

V 57. minutě mohl skóre otevřít znovu O'Brien, ani po centru Dioufa ale neměl správně seřízená mířidla. Wanderers byli po změně stran jasně lepším týmem a jejich převahu se neúspěšně snažili vyjádřit Nolan a Guthrie a když už se Dioufovi podařilo dostat míč do sítě, odmával pomezní rozhodčí ofsajd. Skvělý zápas odchytal Price, na něhož si nepřišel ani Anelka. Francouzský útočník to tak v 80. minutě zkusil jako nahrávající hráč a mohl se jen vyčítavě dívat na Nolana, který přestřelil bránu ze tří metrů. Vysvobození pro Wanderers přinesla až poslední minuta a střídající Giannakopoulos. Ten si po dlouhém výkopu Jaaskelainena přehodil brankáře a hlavou poslal míč do již opuštěné svatyně - 1:0.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Devil

Tip.-3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak tady si myslim ze by mohlo Derby zabodovat. Ale jestli je Bolton na domaci pude, tak asi (sice ne moc znacne) vyhraje. tip: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se říci, že Bolton letos neoslňuje, ale v tom případě nevím co říci o Derby. Pokud berani neuhrají nějakou šňůru tak je sestup jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bohužel Bolton už nám odběhl o 10 bodů, ale šance, aspoň na bod, tady je. Zkusím tip 1:1. DERBY COUNTY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

vubec...slaba obrana derby nebude stačit na Anelku..rikam 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

aspon bodík hoši :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Málem to dopadlo, ale zase nás srazil rozhodující gól na samém konci zápasu !!! To už začíná být frustrující. Ale drželi se hoši dlouho, zvláště při té velké marodce je za co je chválit. Snad příště. DERBY COUNTY !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle uz ne ...je mi s toho na nic ...ALE NEZBÝVÁ NIC NEŽ BOJOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DERBY COUNTY!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele