22. kolo
13.01.2008 17:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Blackburn Rovers 1:2

Na Reebok Stadiu dnes málem došlo k překvapení – domácí celek po první půli vedl zásluhou Nolana 1:0, ale papírově silnější hosté se nevzdali a brankami Samby a Robertse se jim podařilo zápas obrátit a vyhrát.

Zápas začal nečekaně silným tlakem domácího týmu, do šance se dostal Davies a dvakrát Campo. Blackburn se ovšem nenechal zahanbit, když Bentley vyslal krásnou dalekonosnou střelu a dobře tak otestoval kvality domácího brankáře. Postupně se výkony obou týmů vyrovnaly a gól v této fázi zápasu nepadl pouze díky výborným zákrokům obou brankářů. Bezbrankový stav do konce prvního poločasu nevydržel díky krásné střele Kevina Nolana ze 43. minuty, která přesně zapadla do Friedelovy branky. První poločas tak skončil těsným náskokem Boltonu a přislíbil divákům zajímavý fotbal i v druhé půli.

Do druhého poločasu vstoupili hosté ve velkém stylu a jejich útočné snažení přineslo své ovoce v 53. minutě, když po rohu hlavou krásně skóroval Samba. Poté se tempo zápasu mírně zpomalilo a oba trenéři se snažili strhnout vítězství na svou stranu pomocí střídání. Šťastnější ruku měl hostující kouč, když střídající Roberts vstřelil pár sekund před závěrečným hvizdem rozhodující gól a rozhodl tak zápas ve prospěch svého týmu.

Autor: Tomáš Starý / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Devil

Blackburn ma simpatickej kadr , proto tip.- 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se priklanim k vyhre hostu . tip:0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaný souboj, viděl bych to na remízu. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi jdu dle duchu Jiráska "Proti všem", ale spíše se kloním k těsné výhře Boltonu 1:0 i když mu začíná éra po Anelkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton zatím Anelkův přestup neustál. Prohráli zbytečným gólem v samém závěru utkání. To mi "něco" připomíná.

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY COUNTY!!!???

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to těžký uhádnout, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, doufám že vydří v PL (Derby)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele