21. kolo
02.01.2008 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Blackburn Rovers - Sunderland AFC 1:0

Blackburn potvrdil roli favorita a po výhře nad Sunderlandem je devátý. Jedinou branku utkání dal v 57. minutě z pokutového kopu McCarthy.

První půle příliš zajímavých momentů nepřinesla a z domácí strany stojí za zmínku snad jenom nepřesná dalekonosná rána Bantleyho. Sunderland byl překvapivě lepším týmem a v desáté minutě musel Friedel na zem, aby zneškodnil dobře mířený pokus Murphyho. Do dvou nadějných příležitostí se dostal Jones. Při té první pálil nepřesně, jeho druhý pokus pak zastavil Warnock.

Zasloužené odměny za svou aktivitu se hosté málem dočkali v 51. minutě, kdy Samba v pokutovém území fauloval Murphyho a rozhodčí Styles nařídil penaltu. Friedel ovšem Whiteheada vychytal a hodně tak nabudil své spoluhráče. Již o šest minut později se penalta zahrávala i na druhé straně po ruce Higginbothama. McCarthy narozdíl od Whiteheada nezaváhal a poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Sunderlandu se vše ještě více zkomplikovalo v 71. minutě, Yorke fauloval Dunna a po druhé žluté kartě se musel poroučet pod sprchy. Hosté v deseti již nenašli síly na závěrečný tlak a Rovers tak se štěstím získali tři body.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Devil

Blackburn doma neprohraje . Tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland patří k nejhorším týmům co se utkání mimo domácí svatostánek týče a myslím, že i tentokráte by bod měl pro ně cenu zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že Růže uvadnou pod dusotem Černých koček Můj typ 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se za pravopis Můj TIP 1:3,díky za pochopení

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně favorizuji domácí, tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

domaci 4:1 nebo mozna i ciste konto..

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn doma nezaváha a určitě vyhraje. tip: 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

škoda neproměněné penalty,mohl být nějaký ten bodík z venku.Na Stadium of light to snad bude lepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele