23. kolo
19.01.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Blackburn Rovers - Middlesbrough FC 1:1

Výbornou formu z minulých zápasů dnes Blackburn potvrdit nedokázal, a proti Middlesbrough nakonec zachraňoval alespoň remízu. Na rychlý gól hostujícího Wheatera odpověděl až v 75. minutě Derbyshire.

Neuběhlo ani čtrnáct minut a Boro už vedlo. Po centru Downinga se hlavou prosadil stoper Wheater. Bohužel v prvním poločase toho k vidění už moc nebylo a i přesto, že se Rovers snažili co nejrychleji vyrovnat, do šancí se spíše dostávali hosté.

Druhá čtyřiceti pětiminutovka byla už pro oko diváka mnohem záživnější. Nejprve se dostal za obranu Blackburnu Aliadiere, ale následnou střelou Friedela nepřekonal. Francouzský útočník ve službách Middlesbrough byl vidět i o pár okamžiků později, tentokrát skvělou přihrávkou připravil palebnou pozici pro tureckého reprezentanta Tuncaye, ten však svou tutovku zahodil.

Domácí fotbalisté se vyrovnání dočkali v průběhu 75. minuty. Na svědomí ho měl náhradník a talentovaný útočník Derbyshire. Jehož úplně volného našel před Schwarzerem Jason Roberts. Nebezpečně zahrozil také David Bentley, jenže i jeho střela postrádala přesnost. Australského gólmana oblékajícího dres Middlesbrough nepřekonala ani hlavička Andre Ooijera.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Devil

Blackburn se bude snazit dohnat ctverku umistenou nad nimi v tabulce !1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn bude met asi trochu prevahu , ale nakonec se oba rozejdou smirne . tip:1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn Rovers si připíší 3 body. Tip 3:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro mě překvapili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele