29. kolo
08.03.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Fulham obral Blackburn

Blackburn chtěl v zápase s Fulhamem potvrdit, že boj o pohárovou Evropu nevzdává, ale Cottagers předvedli především v závěru utkání dobrý výkon a zaslouženě vezou z Ewood Parku remízu 1:1.

První příležitost domácích fotbalistů přišla po odehrání sedmnácti minut hry. Po levé straně utekl obránce Stephen Warnock, na jeho následný pozemní centr sice gólman Keller nedosáhl, ovšem míč se stejně k žádnému jeho spoluhráči nedostal. Oba týmy se na dlouhou dobu umlčely. Domácí fanoušky zvedla ze sedaček příležitost až o dvacet minut později. Po rohu Bentleyho hlavičkoval Khizanišvili, jeho pokus se štěstím vyrazil Keller.

Nechybělo moc a Fulham se mohl pár minut před přestávkou prosadit jako první. Centr Paula Koncheskyho do pokutového území se štěstím doputoval až k Leonu Andreasenovi, jeho pokus byl ale sražen pouze na roh.

Blackburn vstoupil do druhé půle jako vyměněný. Příležitost Reida o přelobování gólmana Kellera sice ještě nevyšla, v 59. minutě se už ale Rovers prosadili. Po centru Bentleyho poslal hlavou míč přesně pod břevno Morten Gamst Pedersen. Fulham po inkasovaném gólu značně ožil. Střela Dempseyho letěla nad a americký záložník nesupěl ani o okamžik později.

Naopak domácí fotbalisté mohli své vedení pojistit, jenže střela Pedersena z 25 metrů nebyla přesná a ránu Robertse vychytal Keller. Fulham se však nevzdal a udělal dobře. V 89. minutě vyrovnal Jimmy Bullard. Ten se prosadil typicky z přímého kopu.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Devil

Blackburn doma s Fulhamem neprohraje . tip.-2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn je favorite, Fulham se už pomalu smiřuje s nelichotivým osudem jménem sestup. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí Rovers přišel o 3 body až v samé závěru zápasu, Fulham má tedy bod, ale jestli mu ještě pralticky k něčemu bude. Sestup se neodvratně blíží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele