8. kolo
29.09.2007 18:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Birmingham City - Manchester United 0:1

Manchester si nedovolil ani proti Birminghamu bodové zaváhání a svoji sérii výher prodloužil už na pět zápasů, díky čemuž si udržel druhou příčku. Navíc ani popáté neinkasoval, přestože vyhrál opět jen 1:0.

První poločas nabídl výborný fotbal a skutečnost, že ani jeden tým nedal gól, se rovnal téměř zázraku. Jedná velká šance střídala druhou. Ve druhé minutě se chyby dopustil hostující Scholes, čímž umožnil vytvořit příležitost pro Jeromeho, toho vychytal Van der Sar. Z následného rohového kopu opět zahrozili domácí a nizozemský gólman vyrážel míč z brankové čáry. Manchester poprvé vážněji zahrozil v 15. minutě, kdy se centrovaný míč dostal v pokutovém území až k Giggsovi, který nakonec mířil nepřesně. Hned na to měl obrovskou šanci po centru Larssona McScheffrey, jehož hlavičku zastavil až na brankové čáře stoper Ferdinand. Birmingham byl naposledy velmi blízko gólu v 28. minutě, kdy málem využil chyby Van der Sara aktivní Jerome.

Do druhého poločasu vystřídal trenér Fergusona zraněného Van der Saara polským gólmanem Kuszcakem, který se také několikrát zaskvěl. Celý zápas rozhodl jediný gól, který vstřelil v 51. minutě Cristiano Ronaldo po chybě Franka Queudruea. Blízko vyrovnání byl hned dvakrát McScheffrey, ale nejprve vyrazil jeho šanci na roh Kuszcak a podruhé úspěšně zasáhl Ferdinand. Vedení mohl zvýšit v 80. minutě opět Cristiano Ronaldo po skvělé přihrávce od Rooneyho, jenže mířil vedle.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Devil

Doufam ze to neni nahoda a Manchester se dostal do herni pohody . Jestli budou promenovat sance tak v Birminghamu nenechaji ani bod !

Reagovat
HOST*bary72

Birmingham vhodně doplnil kádr a boduje, o záchranu hrát nebude a ManUtd potrápí, troufnu tipnout 1:1.

Reagovat
HOST*giggs

Rooney-Tevéz = brankostroj,dva nejlepší ofenzivní záložníci na světě Ryan a Cristiano,nejlepší obrana na světě taky neexistuje a gólman v premier league taky není,když to poskládáte dohromady,tak vám vyjde jasnej tip...Manchester neinkasuje a tak 3,4 góly dají

Reagovat
HOST*Devil

Kez by !

Reagovat
HOST*Honz@

C.Ronaldo=nejlepší fotbalista planety

Reagovat
HOST*Devil

Dobry 3 body . Manchester , Arsenal i Liverpool venku 0:1 jen Chelsea se potapi !

Reagovat
HOST*Zuba

tak to mě aj mrzí, že se chelsky potápí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele