20. kolo
29.12.2007 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Birmingham City - Fulham FC 1:1

Vzhledem k dosavadním výsledkům obou týmů se od tohoto duelu nedal očekávat žádný krásný fotbal. Za favority byl sázkovými kancelářemi označen domácí tým.

O to větším překvapením se po dobře zahraném rohovém kopu hostí stala přesná hlavička zadáka Bocanegry, která krásně zaplula do branky Birminghamu a poslala hosty do vedení. Birmingham odpověděl zvýšenou útočnou aktivitou, ale jeho snaha o vyrovnání se tříštila o dobré fulhamské beky, brankáře Niemiho a v neposlední řadě také o střeleckou impotencí vlastních útočníků. První poločas tak skončil těsným, leč zaslouženým vítězstvím Fulhamu.

Do druhé půlky naskočili domácí jako vyměnění a jejich útočný tlak byl korunován úspěchem v 55. minutě, když Larsson využil dostatek času, který mu svou takřka geniální nahrávkou dokázal zajistit Muamba, a bezchybně poslal míč do dolního rohu Niemiho branky. Vstřelená branka domácí tým ještě více "nakopla" a Fulham může vděčit za fakt, že nedostal další góly, pouze výborně chytajícímu Niemimu. Posledním hřebíčkem do pomyslné fulhamské rakve bylo vyloučení Bouazzy po druhé žluté kartě. Hosté tak byli nuceni se stáhnout ještě hlouběji do defenzivy. Ale když se domácím nepodařilo využít početní převahu a vsítit tak další branku, která by jim zajistila kýžené tři body, zápas skončil smírně 1:1.

Autor: Tomáš Starý / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

birmingham 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že budou Blues pokračovat v dobrém výkonu, který předvedli v minulém kole. Fulham by neměli být extra těžkým protivníkem, zatím se jim nevyplatila ani výměna kouče. Tip 2:0.

Reagovat
Devil

Tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý tip !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele