6. kolo
15.09.2007 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Birmingham City - Bolton Wanderers 1:0

Nováček z Birminghamu přivítal na svém stadionu trápící se Bolton. Ten svou špatnou formu jen potvrdil a vyšel naprázdno i na St. Andrews.

Domácí se na soupeře vrhli s obrovskou vervou, hned během úvodních šesti minut si vypracovali dvě slibné šance. Tu první měl Jerome, ale minul svatyni, kterou i v tomto utkání hájil magický Fin Jaaskelainen. Tu druhou si připravil Larsson, když přešel přes Meitého, ale jeho pokus byl zblokován. Bolton se z drtivého nástupu domácích pořádně otřepal až po 20 minutách díky pár zajímavě rozehraným rohům. Nebezpečný byl hlavně Senegalec Diouf. Nakonec to byl ale přeci jen Birmingham, kdo vstřelil první branku utkání. Postaral se o ní Olivier Kapo a byl to jeho druhý gól v sezoně. Konec poločasu se už v tu dobu chýlil ke konci. Birmingham tak dal důležitý gól do šatny, jak se říká.

A bylo to tu znovu. Bolton zaspal začátek i druhé půle a málem to potrestal Larsson, ještě včas naštěstí pro Bolton přispěchal blok v podobě Samuela. O pár desítek vteřin později vyrobil hrubku Meité a Jerome mohl rozhodnout. Nepovedlo se a Bolton měl stále šanci. Jenže Birmingham nehodlal ponechat něco náhodě a hrozil dále. Larssona nejprve vychytal Jaaskelainen a pak tentýž hráč nastřelil břevno z přímého volného kopu. Aktivní Larsson do třetice po pár minutách načechral z rohu balón na hlavu Djouroua a Meité musel zachraňovat. Bolton už v závěr moc nebezpečný nebyl a domácí si tak už tři body pohlídali.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Devil

Bolton je na tom bydne, da do zapasu vse proto tipuju 2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele