21. kolo
01.01.2008 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Arsenal FC - West Ham United 2:0

Ten, kdo v tomto zápase Arsenalu s West Hamem očekával vyrovnané představení, musel být zklamán. Gunners totiž po necelých dvaceti minutách hry vedli už 2:0. Další branku přidat už nedokázali, avšak to je mrzet nemusí, jelikož i po tomto kole jim patří první místo.

Domácí fanoušci si mohli poprvé zakřičet gól už ve druhé minutě. Třetí letošní branku zaregistroval chorvatský útočník Eduardo da Silva, jenž prostřelil Greena po dobře načasované přihrávce Fabreagase. Kdy dá Arsenal druhý gól bylo jen otázkou času, jelikož špatně pracující obranu Kladivářů svěřenci kouče Wengera neustále zaměstnávali svými průniky a gólovými příležitostmi. I hosté vystrčili růžky, ovšem do kolen je srazila druhá branka v 18. minutě.

Clichy vyslal dopředu Adebayora, který obešel Greena a s pomocí tyče zvýšil na 2:0. Blízko alespoň snížení byl John Paintsil. Jeho dělovka minula jen těsně tyč.

Domácí fotbalisté pokračovali aktivně i celý druhý poločas a vypracovali si další šance. Jednu z největších měl zřejmě mladíček Theo Wallcott, který úžasně obešel obránce Neilla a pelášil si to přímo na bránu gólmana Greena, jenže jeho následná střela postrádala razanci, takže anglického brankáře ve službách West Hamu moc nevyděsila. V 83. minutě na sebe naposledy upozornil český reprezentant Tomáš Rosický, jeho pokus o vstřelení třetí branky ale úspěšný nebyl. V závěrečných minutách utkání byl pak na hřišti nahrazen Diabym.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Pharrell

2:0!

Reagovat
smazaný uživatel

3 body pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na Novy,tak po cely...

0-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám vyrovnanější výsledek než si sázkové kanceláře, ale přeci jen těsně vyhraje Arsenal 2:1.

Reagovat
Devil

Pral bych West Hamu aby oloupil i arsenal o body kdyz okradli Man . Utd . Aspon plichticka , ale pri mojim stesti se jim to nepovede . Tip.- 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pral bych to West Hamu, aby si jako s Manchesterem poradil i s Arsenalem. A ty kurzy jsou trosku uhozeny. tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

srry sice si mě předběhnul ale cejtim to taky :D

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si to asi nenechá ujít, i když v mnilém kole W.H.U. dokázali svoji sílu. Ale každý zápas je jiný. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Arsenal vytěží výhru z domácího prostředí.

West Ham odehrál velmi dobré utkání minule s Manchesterem a zlobit bude i dneska, Arsenal poslední kolo odehrál (hlavně 1.pol.) s problémy a ideální výkon to nebude ani dnes. Gunners budou prohrávat 0:1, ovšem právě diváci je doženou k vítězství 2:1.

Reagovat
frank

Gunners se budou snažit zvítězit, ale po dramatickém zápase to skončí remízou

tip- 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal by měl vyhrát, aby utišil kritiky, kteří říkaj že jim dochází dech.. já vim vyhráli proti chelsea i proti evertonu, ale prostě myslim že jestli se chtěji udržet nějak s manutd tak musí vyhrát! můj tip: 2:0

--

fotbalovysvet.pise.cz

Reagovat
smazaný uživatel

HOŠI NERAD TO ŘÍKÁM, ALE MĚL SEM PRAVDU

---

FOTBALOVYSVET.PISE.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zápas, tip mi nevyšel, Arsenal hrál dneska opravdu dobře, s přehledem kontroloval celý mač. Eduardo se začíná prosazovat a určitě má velkou budoucnost. Adebayor potvrdil, že je třída, i když ho dneska jindy zlobilo zakončení, při svém gólu to z úhlu trefil (i se štěstím) skvěle. Rosa má v současnosti výbornou formu, dneska snad nezkazil jedinou přihrávku . Moh dát i gól, ale v tý šanci si moc předkopl míč. Hlavně aby mu ta výkonnost vydržela i na EURO.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal rozhodl utkání velmi brzy a došel si klidně do konce pro 3 body. Myslím, že letos bude slavit titul, Man. Utd. se ještě párkrát rozhodí, jako nyní a ostatní už nemají nárok, ani bodově, ani stabilitou výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime kdo se bude smat po sezone a vyhrivat na vyslunni,ale rudi dablove maji Arsenal doma a 3.b.zustanou na Old Treford!!!

Jaka skoda ze rozhodci pomohl Arsenalu v tom prvnim zapase a dovolil kanonyrum srovnat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele