Další články

Dohra prohry na Evertonu: Nottingham požaduje zveřejnění komunikace sudích

Nottingham Forest oficiálně požádal organizaci anglických rozhodčích (PGMOL) o zveřejnění zvukových záznamů komunikace mezi sudími během porážky 0:2 s Evertonem, uvedl v pondělí klub. Tricky Trees se cítí poškozeni, protože se domnívají, že v zápase měli zahrávat až tři pokutové kopy.

Soupeří West Ham s Liverpoolem o trenéra? Ambiciózní Kladiváři lákají Amorima

David Moyes se před časem nechal slyšet, že by smlouvu s West Hamem prodloužil jen za určitých podmínek, přičemž to vypadá, že k jejich splnění nedojde. Pokud by tak na konci sezony skotský kouč ve stávající funkci skončil, zvažuje West Ham ambiciózní náhradu - portugalského trenéra Rúbena Amorima, jenž je spojován také s Liverpoolem.

Premier League - preview 29. kola: Arsenal doma přivítá Chelsea

V úterý se v anglické Premier League odehraje odložené utkání 29. kola, v němž na Emirates Stadium zavítá Chelsea. Domácí Arsenal může výhrou nad svým londýnským rivalem odskočit v čele tabulky Liverpoolu, který hraje proti Evertonu o den později, na rozdíl třech bodů.

Nedostalo se mi takové podpory, kterou má Ten Hag, vrátil se Mourinho k působení v Manchesteru United

José Mourinho (61), bývalý manažer Manchesteru United, prohlásil, že během svého dva a půl roku trvajícího angažmá na Old Trafford neměl v klubu stejnou podporu jako současný lodivod Erik ten Hag (54).

Silva se brzy rozhodne o budoucnosti. Cítím, že mám před sebou ještě pár let, naznačil

Brazilský nestor ve službách Chelsea Thiago Silva už ve svém soukromí učinil rozhodnutí o tom, co bude s jeho kariérou po skončení aktuálního ročníku 2023/2024. Devětatřicetiletý zadák nechyběl na trávníku ani v rámci neúspěšného víkendového semifinále FA Cupu proti Manchesteru City.

Ztráta pro Tottenham v obraně: Klub potvrdil, že se Udogie zapojí až do letní přípravy

Italský bek Destiny Udogie si do konce aktuální sezony nezahraje. Obránce anglického Tottenhamu podstoupil operaci levého kvadricepsu poté, co si zranění přivodil na tréninku na začátku třetího dubnového týdne.

Nuno nerozumí verdiktům rozhodčích. Je těžké to přijmout, zlobí se na sudí

Manažer Nottinghamu Forest Nuno Espírito Santo (50) prohlásil, že je těžké strávit chyby rozhodčích poté, co jeho tým v nedělním utkání Premier League proti sestupem ohroženému Evertonu nedostal k dispozici ani jeden pokutový kop, a to navzdory několika sporným situacím. Nottingham nakonec prohrál 0:2.

Premier League - souhrn 34. kola: Arsenal uspěl, vyhrál i Liverpool

Arsenal se dostal zpět na první místo, v sobotu večer porazil Wolverhampton a předskočil Manchester City. Totéž se povedlo Liverpoolu, ten si poradil s Fulhamem.

Udogie absolvoval operaci, přijde o zbytek sezony včetně ME

Tottenham bojuje o čtvrtou příčku tabulky anglické Premier League a k možné účasti v Lize mistrů mu už nepomůže Destiny Udogie. 21letý italský obránce před sebou má delší pauzu, včera se podrobil operaci.

Premier League - preview 34. kola: Na tahu je Liverpool

Manchester City včera sehrál semifinále poháru, čehož využil Arsenal a přidat se dnes může také Liverpool. Reds jsou ve hře už jen v Premier League a odpoledne potřebují porazit Fulham.

Fantasy Boost: Kapitán Palmer zničil konkurenci, hitem DGW je Eze

Fenomenální výkon Colea Palmera v utkání s Evertonem rozjásal příznivce na Stamford Bridge, ale mimo jiné i Marka Rybáře, nejlepšího stratéga ve Fantasy minilize na našem webu. Ten svěřil snajprovi Chelsea kapitánskou pásku, z čehož rezultovalo 52 bodů. Celkově zapsal 119 bodů a nechal za sebou všech 777 soupeřů.

Můžeme se soustředit na ligu, hledal Klopp pozitiva po vyřazení z Evropské ligy

Už jen na jedné frontě bude se svým souborem válčit Jürgen Klopp (56). Německý trenér Liverpoolu hledal po vyřazení z Evropské ligy s Atalantou pozitiva.

X faktor Palmer a střídání v čele: 33. kolo Premier League v kostce

Druhé dubnové utkání Chelsea na Stamford Bridge, druhé galapředstavení Colea Palmera. Po hattricku v dechberoucím šlágru s Manchesterem United se kometa sezony trefila čtyřikrát do sítě Evertonu a v tabulce kanonýrů dorovnala vedoucího Erlinga Haalanda z Manchesteru City. I norský snajpr o víkendu skóroval, ale větší radost měl bezesporu z faktu, že obhájci titulu využili porážek Arsenalu a Liverpoolu k posunu na první místo.

Zraněný a zapomenutý Alli má jediný cíl, za dva roky chce hrát na MS

Everton v pondělí podlehl Chelsea jednoznačně 0:6 a prohloubil tak krizi, do které se dostal kvůli bodovým odečtům za porušení pravidel o finanční udržitelnosti (PSR). Toffees po 33. kole Premier League klesli na 16. místo a na sestupové pozice mají pouze dvoubodový náskok. Zraněného záložníka Dele Alliho ale hrozba sestupu příliš nestresuje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele