Další články

Tonali má průšvih také v Anglii. Italský hříšník měl porušit pravidla o sázení i tam

Anglická fotbalová asociace obvinila záložníka Newcastlu Sandra Tonaliho z porušení pravidel o sázení. Třiadvacetiletý italský reprezentant si už odpykává za stejný prohřešek desetiměsíční suspendaci, kterou dostal vloni v říjnu od domácí federace a FIFA trest následně potvrdila celosvětově.

Lavia si obnovil zranění stehna, Chelsea už v sezoně nepomůže

Chelsea ve zbytku sezony nebude k dispozici Roméo Lavia, jenž si při rekonvalescenci obnovil zranění stehenního svalu. Letní posilu ze Southamptonu pronásleduje smůla, dvacetiletý záložník po příchodu na Stamford Bridge odehrál pouhých 32 minut.

Další odvolání, s bodovým odpočtem nesouhlasí ani Nottingham

Tabulka anglické Premier League před týdnem doznala další zásadní změny a důvodem byl postih pro Nottingham. Ten měl podobně jako před ním Everton porušit finanční pravidla a přišel o čtyři body, s verdiktem nesouhlasí a dnes se proti němu odvolal.

Ekonomika ve fotbale upozaďuje zdraví hráčů: Je potřeba s tím něco udělat, varuje Solbakken

Norská reprezentace má před sebou přátelské zápasy s Českem a Slovenskem, to jsou další dvě utkání pro nejvytíženější hráče okolo Erlinga Haalanda a Martina Ødegaarda. Kanonýr Manchesteru City si přitom na tréninku přivodil menší zdravotní problém, v důsledku čehož se trenér národního týmu Ståle Solbakken pozastavil nad neustále rostoucí zátěží hráčů.

Součkovo postavení v Premier League? Je čím dál důležitější, říká Martin Minha

Kapitán národního týmu a záložník anglického West Hamu Tomáš Souček (29) byl potřetí v kariéře korunován jako vítěz ankety Fotbalista roku. Zkušený středopolař loni vyhrál Evropskou konferenční ligu a s kapitánskou páskou dotáhl českou reprezentaci k postupu na evropský šampionát. Jak důležitý je Souček pro celý český fotbal? Jak se vyvíjí jeho postavení v Anglii? A může během kariéry ještě pomýšlet na další velký přestup? To všechno jsme probrali s komentátorem a moderátorem stanic Canal+ Sport a Radiožurnál Sport Martinem Minhou.

Botman si vážně poranil koleno a ztratil šanci zahrát si na Euru

Newcastlu United ve zbytku sezony nebude k dispozici Sven Botman, jenž si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni. Nizozemský obránce má před sebou minimálně půlroční nucenou přestávku a nezahraje si na nadcházejícím evropském šampionátu.

Liverpool obsadil pozici sportovního ředitele, po sezoně přijde Hughes

Richard Hughes po deseti letech skončí jako technický ředitel Bournemouthu a vydá se za novou výzvou do Liverpoolu. Čtyřiačtyřicetiletý funkcionář bude sportovním ředitelem Reds.

Haaland se znovu zranil, jeho start proti Česku je nejistý

Erlinga Haalanda letos trápí zdravotní problémy a jeden si přivodil i během dnešního tréninku. Norský útočník nedokončil jednotku národního týmu, podle prvních zpráv by se nemělo jednat o nic vážného.

Koncert Fulhamu a kontroverze na West Hamu: 29. kolo Premier League v kostce

Po galapředstavení ve Villa Parku a vlně entuziasmu schytali fotbalisté Tottenhamu nečekanou "facku" v aréně Fulhamu, kde prohráli poprvé od roku 2011. A nutno podotknout, že výsledek 0:3 k nim byl ještě milosrdný.

Souček už vyhlíží Euro: Chtěl bych překonat čtvrtfinále z posledního šampionátu, vyhlásil kapitán

Má před sebou ještě klubové cíle, kapitán národního týmu už ale myslí také na letní mistrovství Evropy v Německu. Tomáš Souček by rád dovedl reprezentaci k ještě lepšímu výsledku, než bylo čtvrtfinále na posledním Euru. A ve čtvrtfinále Evropské ligy hodlá pokazit skvostnou sezonu trojici českých kamarádů z Leverkusenu. Záložník West Hamu to řekl poté, co byl v Praze korunován Fotbalistou roku 2023.

Nottingham porušil finanční pravidla a v tabulce Premier League přišel o čtyři body

S výraznou komplikací se v závěru sezony bude muset popasovat Nottingham. Forest jsou druhým anglickým klubem, který je trestán za špatné finanční hospodaření, v tabulce přijdou o čtyři body a propadají se na sestupovou osmnáctou příčku.

Klopp předčasně ukončil rozhovor, naštvala ho pitomá otázka reportéra

Jürgen Klopp nepatří mezi nejklidnější trenéry a průchod emocím dal i po včerejším vyřazení z FA Cupu. Liverpool po prodloužení nakonec padl na půdě Manchesteru United 3:4, jeho manažer po závěrečném hvizdu předčasně odešel z rozhovoru pro skandinávskou televizi.

Premier League - souhrn 29. kola: Coufalova asistence pomohla k remíze

West Ham v neděli vedl i díky asistenci Vladimíra Coufala, nakonec však Aston Villa stačila vyrovnat. Dva záchranářské souboje nabídla v sobotu odpoledne anglická Premier League. Burnley od Vánoc poprvé zvítězilo, když si vyšláplo na Brentford. Nottingham neudržel vedení proti Lutonu. Vše pak uzavřel naopak o Ligu mistrů bojující Tottenham, který jasně nestačil na Fulham a pohrdnul šancí dostat se na čtvrté místo.

Premier League - preview 29. kola: West Ham proti Aston Ville

Nedělní program anglické nejvyšší soutěže nabízí jediný zápas, v němž West Ham United poměří síly s Aston Villou. Londýnský klub se nachází za pohárovými příčkami, zatímco soupeř si může upevnit postavení v nejlepší čtyřce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele