Přátelské zápasy - mezistátní Přátelské zápasy - mezistátní

03.03.2010 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Solidní výkon nestačil, Češi ve Skotsku prohráli 0:1

Střelecká mizérie reprezentace České republiky pokračuje čtvrtým zápasem. I přes vcelku dobrý výkon nedokázali čeští hráči dostat míč do sítě. Skotové naopak při první šanci ve druhé půli skórovali, a po jediné hrubé chybě v obraně tak trenér Michal Bílek musel skousnout i ve třetím pokvalifikačním zápase porážku.

Češi od první minuty hráli dopředu, aktivně napadali a rychle si předávali míč. Nějaká nepřesnost se sice na české kopačky vloudila, nicméně na konci páté minuty se už po rychlé akci na jeden dotek dostal ke střele z dvaadvaceti metrů Plašil. Jeho přízemní střelu Gordon kontroloval.

Skotská snaha o rychlý přechod do útoku ztroskotávala na české defenzívě, která si v blízkosti vápna dávala dobrý pozor na zákroky proti pravidlům. To na druhé straně se po chytré narážečce dostal za obranu Kušnír, byl faulován a "rohový kop" tři metry od vápna rozehrál Kadlec opět na Plašila. Jeho hlavička z velmi dobré pozice však branku přeletěla.

Po osmnácti minutách se o slovo přihlásil Svěrkoš, když si na Rosického tečovaný přímý kop naběhl k zadní tyči a překvapený Gordon mohl být jen rád, že síť se rozvlnila pouze z vnější strany. Do gólové šance poslal české reprezentanty Fletcher, který nechtěně vyslal Rosického do souboje s jediným obráncem. Záložník Arsenalu ještě přihrál do strany Svěrkošovi, ten však mířil pouze do Gordona.

Až v pětadvacáté minutě nastaly v české obraně první problémy, přesto se Ostrované do vápna nedostali. To po půlhodině hry byli opět blízko přesné trefy hosté. Rosického roh tečoval směrem na bránu Hubník, míč za bezmocným Gordonem vykopával z brankové čáry jeden z obránců.

Až deset minut před koncem první půle poprvé zahrozili domácí, kdy po rychlém brejku směřoval centrovaný míč na Millera a vracející se Sivok měl co dělat, aby těsně před ním hlavičkoval na roh. To jen předznamenalo závěr první půle, která přinesla alespoň nějaké útočné myšlenky Skotů.

Vrcholem se stal přímý kop ze sedmnácti metrů po ruce obránce Sivoka. Robson zamířil k tyči na stranu Drobného, který střelu dokázal vyrazit do bezpečí a uchránit své spoluhráče před odchodem do šaten. V první půli se čeští hráči jevili v dobrém světle, chybělo však to nejdůležitější - koncovka.

Druhý poločas hned ve svém úvodu zaznamenal několik rychlých brejků. Ten nebezpečnější měli na svědomí čeští reprezentanti, když si Svěrkoš vyměnil míč s Rosickým, aby pak z vápna střílel z první pod břevno. Bohužel pouze do míst, kde stál brankář Gordon.

Stejně jako v první půli, tak i po změně stran vydatně pomáhal útoku Kušnír, který poslal z brankové čáry míč přes malé vápno. Holkova teč však znemožnila Necidovi zakončit do prázdné branky. A tak mohli Skotové trestat po hodině hry.

Přes početní převahu ve vápně nebyl ani jeden ze tří útočících hráčů bráněn. Wallace přetáhl svůj centr na nabíhajícího Robsona, který chytře vrátil na penaltu Brownovi. Ten neměl žádné potíže vystřelit, i přes hrozící nebezpečí si čeští obránci hlídali, aby nikoho nehlídali. Drobný byl bez šancí a za dvě minuty si mohl oddychnout, když další nebezpečný centr vyškrábl šťastně do míst, kde nebyl žádný dorážky chtivý hráč.

Změny v české sestavě po inkasované brance výkon nijak zvláště nenakoply. Až dvanáct minut před koncem vyzkoušel pozornost brankáře střelou z dálky Skácel, mířil však přímo do Gordona. Stejný hráč střílel i po pár okamžicích, tentokrát jeho přízemní střelu vytěsnil skotský brankář na roh.

Jako poslední se o slovo přihlásil střídající Whittaker, jehož skvěle vychytal Drobný. Ten už ale porážce zabránit nemohl. Především tak nemohoucnost dopravit míč za brankovou čáru rozhodla o středečním vítězi.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (449)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zajímavá sestava....

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná Spartanska obrana

Reagovat
Firkraag

Kušnír (žižkov) , Hubník (olomouc), Sivok (budějky) , Kadlec (slovácko) kde tam vidíš sparťany bože?

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim, že ji tam vidí každej. Kdyby to byla nejhorší obrana, tak tam ty spartany hned vidis. Jen když se ti to najednou nehodí, tak je tam nevidíš:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

ale ty hned ve mně vidíš antisparťana, já proti kvalitám hráčům nic nemám, a to že hráli ve Spartě je mi ukradený... a taky to že hráli ve Spartě z nich hned nedělá velký sparťany.. možná Sivok, kterej tam byl docela dlouho.... Kadlec možná .... ale hubník a kušnír.... ano taky můžu říct, že tam vidim sparťanskou obranu, ale nepřijde mi to fér vůči mateřskejm klubům ... ale co to je jedno....

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno kde hraji nebo hrali ale od te doby co je tam Bilek jeste nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec - Kaiserslautern

Reagovat
Firkraag

pravda :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil

Reagovat
smazaný uživatel

koho na levo ? Plašila ? Ten je ale vážně lepší ze středu a Rudy skácel je v tuhle chvíly taky spíš levostředovej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Skácel by v repre neměl být, nekomentujte to zbytečně ale Skácel je bez formy... Já vím o jeho kvalitách, ale repre? Ten Bílek prostě nemyslí a doufám, že skončí venku jako Rada!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jaká éra? na dně není žádná éra

Reagovat
SunFells

Jsem zvědavý. Když se dívám na tu skotskou sestavu, vypadá velmi dobře... především záloha a útok, kde jim ale ještě chybí Fletcher, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. jasně, proč by to měla vysílat Česká Televize nebo dokonce Nova a Prima

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to nebude ostuda jako obvykle. Češi

Reagovat
Andis

Strašný keci, keci, keci,

Reagovat
Andis

základ repre ? Sivok, Hübschman, Rosický, Plašil, Necid ??? Světe třes se

Reagovat
mike.84

rosa zaklad repre je (bylo vidět jak hrozně bez něho hrajem) a necid pevně věřím tím základem do 5 let bude

Reagovat
10

tak si říkám, že na tom ten hokej není zase tak špatně

Reagovat
rufus

Reagovat
j_mrazik

Nepřijde mi to úplně nejhorší. Nic lepšího nemáme, tak se hold budou muset zlepšovat, protože ani nechci pomyslet, že bychom nebyli na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

Boyd je zpátky v repre ?

Reagovat
smazaný uživatel

A proti němu Sivok-Hubník

Reagovat
Kongo

To by me zajimalo,kdo prvni ten prah prekroci

Reagovat
j_mrazik

A padne do sraček? Já doufám, že to nebudeme my.

Reagovat
Kongo

mel tam byl palec dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek toho "zatím" jako trenér moc nepředvedl. Ovšem alespoň je vidět, že chce zkusit něco nového. Podle mě on není dobrou volbou pro hlavního trenéra (to už bych dal přednost Strakovi, nebo Komňatskému), ale uvidíme, může jen překvapit. Stejně už jsme všichni smíření s tím, že jde náš fotbal do kopru.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ostatní >>>> Straka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to nedržkovat pořád, neohlížet se zpátky, jakýže jsme to měli playery, a pracovat s tím, co máme teď. Není to žádná hitparáda, ale když se to dobře použije, o baráž bychom hrát mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Cesi se doufam, dostanou aspon do baraze. V dvojzapase se Spanelskem asi nedostanem ani bod, ale proti Skotum bychom meli udelat celkem 4 body. Vyhrajem proti tem 2 salatum ( Lichtnstejnsku a? Litve?) oba 2 zapasy a baraz by nam nemela utyct...

Ja si myslim, ze Spanelsko neztrati ani 1 bod, jako Nizozemsko v kvalifikaci na MS ( meli tam podobne silny soupere)

Reagovat
SunFells

4 body proti Skotsku se současným týmem je docela optimistické, kéž by tomu tak bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Optimistické mi přijde i vyhrát v Litvě, tam to taky není žádná legrace to vítězství ukopat.. 4 body se Skotskem? To bude asi taky zapeklité..

Reagovat
vanGomm

Přesně tak.Litva v minulé kval.porazila Rumunsko dokonce 3:0,Rakousko 2:0 a i Srbsko.S Francií prohrala jen těsně 2x 0:1.Takže se 6 body s Litvou můžou počítat jen ti co se brzy oklepali z naší minulé kvalifikace.

Reagovat
vanGomm

Musíme doufat,že Španělsko neztratí ani bod.Pak by nám těch 10-12 bodů na tu baráž mohlo stačit.Nezapomínejte, že náš soubor je téměř stejný jako v minulé kval. a tam jsme venku vyhráli pouze v San Marinu.Všichni naši současní soupeři jsou určitě silnělší než San Marino.Minule jsme uhráli v 6 členné skupině 16 bodů a pokud odečtu těch 6 (San Marino) je to 10 bodů.Takže v té 5 člené bych to viděl reálně opravdu na těch 10-12 bodů.Je téměř jisté,že buď my nebo Skoti na EURO nepojedou,ale oba ať si dají pozor na Litvu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze plsil kdyby byl na stredu s rosickmy tak by to asi tak nefungovalo. oba jsou utocni tipy. ale ja bych to udelal: jarolim, hubschman, rosicky, plasil

Reagovat
Bakary3

To by tam Jarolím musel bejt a zaplaťpánbůh, že neni.

Reagovat
smazaný uživatel

nic lepsiho nemame, hlavne se nesmime porad ohlizet co sme meli za hrace ale co mame ted.....chtelo by to nejak vyuzit Jarolima,ale jak to asi nevi nikdo.Do budoucna snad nekdo nalevo vytlaci pudila (Hlousek, Zeman),Grygera je lepsi nez Kusnir takze napravo v kvalifikaci on a utoku se dost bojim protoze Sverkos nehraje, Necid taky dlouho nebude, mozna Bednar az se uzdravi nebo doufat ze Fenin chytne druhy dech....ale snad to 2. misto dame

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolíma bych nevyužíval, ten kluk prostě do repre nepatří - předvedl to skoro pokaždé, co nastoupil. Do útoku máš Baroše...

Reagovat
smazaný uživatel

raději Zeman, Limberský nebo kdokoli jiný místo Skácela

Reagovat
smazaný uživatel

aha... ja myslel ze tam je. a proc zaplatpanbuh?? to nechapu.. co ma asi predvist kdyz jednou hraje pak zas dva zapasy sedi, a nebo dostane sanci jen na 10min. asi musi mit naky kvality kdyz hraje bundesligu a je capo hamburku

Reagovat
smazaný uživatel

proc necid nebude??

Reagovat
Kepy_FCB

Zbytečný zápas když se utkáme v kvalifikaci. Nikdo nic neodkryje. ( Ani není vlastně co.)

Reagovat
j_mrazik

Taky to odkrytí by nebylo hezký. Ošklivou holku taky radši necháš oblečenou.

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat
Tsigi

Asi si poprvý v životě vsadím proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bude remiza. Musime si davat sakramenskej pozor na Millera, ten hraje myslim v Rangers. Tipuju remizu 1:1 ( Miller, Necid)

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

*

Reagovat
homeles8
Reagovat
sosna

Drobný - Kušnír, Sivok, Hubník, Kadlec - Plašil, Hübschman, Rosický, Pudil - Necid, Svěrkoš

Ta sestava není až tak tragická. Všichni píšou o tom, že jsme na dně, ale je třeba se dívat dopředu a pořádně se od toho dna odrazit. Starý dobrý časy jsou za náma, hráči z roku 2004 skoro všichni pryč. Ale v nové generaci je spousta výborných hráčů, kteří samozřejmě momentálně netáhnou TOP kluby, ale v budoucnu by to tak mohlo být a já věřím tomu že to tak bude ! Je třeba udělat z reprezentace opravdový tým. Otázka je, jestli to pánové Bílek s Haškem zvládnou a vrátí Českou reprezentaci kam patří ! Ze srdce jim to přeju !

Skotsko - ČR 0:2 Rosický, Necid

Reagovat
vanGomm

Tak kolem toho roku 2004 jsme měli na naše poměry opravdu výborný tým,který se vlastně tvořil po nečenané úspěchu již na EURU 1996.Bohužel asi není v našich silách udržet takovou výkonnost a figurovat dlouhodobě nebo stále v 1.koši jako npř.Itálie a NSR.My realně patříme tak někam na rozhraní 2.-3.koše.A pokud se nám v minulosti podařilo vybočit bylo to vždy cca po 20 letech (MS1934,MS1962,ME1976-1980) a pak toto nedávné období.Jednak se nám musí sejít vyjímečná generace a navíc potpořená potřebným štěstíčkem.Mám takové tušení,že si na nějaký větší úspěch ať na MS nebo EURU budeme muset počkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera uz za repre nehraje nebo je zase zranenej?

Reagovat
homeles8

Grygera je Zdeněk

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera do základu! Kušnír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír Sivok kde je Grygera??! Kováč??!

Reagovat
vanGomm

R.Kováč prý už nechce reprezentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

je to nekde v bedne?

jsem se koukal na program ct24 a tam to neni.

Reagovat
Shevchenko

Sport 1

Reagovat
rufus

Sport1. Stačí si přečíst ten článek.

Reagovat
Liquid

Když odmyslím Kušníra, tak to je celkem ideální sestava, je škoda, že nehraje Morávek, Rosický nemá žádnou perspektivu, navíc se na něho stále spoléhá a pak se zraní a repre musí tvořit neortodoxně, ale teď když Morávek vysedává na lávce, tak ten Rosa je tam holt nutný, jinak bych dával šanci i Mazuchovi z Anderlechtu. Velkým plusem je nominace Rudy Skácela. A pokud se Bílek vykašle i na děravého Rozehnala a přestárlého Grygeru tak má

Reagovat
smazaný uživatel

zarazila mě "žádná perspektiva" u Rosického. To mylíš fakt vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický jako hráč bez perspektivy ? To myslíš jako 10 let dopředu nebo jak ?

Reagovat
Liquid

na příští MS určitě už ne, transformaci repre považuji proces 2-4 let, leta to Brückner tvořil na stejných hráčích a tak tam vznikla mezera, proto bych až začne něco předvádět Morávek, či nějaký jiný mladý tvůrce dal přednost jemu, tvořivý záložník je podle mě ta nejdůležitější role, proto mě přijde neperspektivní spoléhat neustále na hráče co pak pomoc nemůže, si vzpomeňte kolikrát na něho spoléhal Brückner, Rada....jinak Rosa je kvalitní stále, ale šíleně rizikový

Reagovat
Liquid

v neposlední řadě, kolik že odehrál Rosický kompletních zápasů od zranění, mám dojem, že žádný

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 34 už bude pro MS starý ? Navíc kdo řiká, že se tam dostaneme ? Když by jsme opovrhovali hráči jako je Rosa tak na stoprocent ne, ostatně dnes to bylo vidět, když odešel tak jsme nehráli nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd... Koller...

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Rosickym si to po Liquidovsku opet prehnal, nechapu co mas proti Kusnirovi, jedine s cim souhlasim tak je nepovolani Rozehnala ktery sice co jen ctu teda hraje tam docela obstojne ale v repre toho napachal dost a teda jeste s Mazuchem a Zdendu bych jeste neodepisoval naopak se mi jevi totalni volovina zkouset Skacela na jeho misto je lepsi Hlousek ci Zeman na tech dvou repre bude stat...a kdyz nemuzou tak se mel vyzkouset nekdo jiny na levo ale ne Skacel

Reagovat
Liquid

Hloušek je zraněn, Zeman nemocen, Skácel se tak nabízel, nicméně perspektivu nemá taky, ale je to oblíbenec tak mě tam potěšil, v repre ale moc velkou budoucnost nemá, za doby působení v Hearts toho měl mít odkopáno v repre mnohem více

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ale jo dejme tomu ale stejnak si myslim ze pozice na ten post by meli byt asi takove 1.Pudil 2.mirne vzadu Hlousek 3.Zeman myslim ze na levou zalohu celkem po dlouhe dobe je perspektiva

Reagovat
smazaný uživatel

proc se rika ze nas ceka delsi dobu utlum??v hokeji bych to pochopil, tam tedka nevidim zadnyho vyrazniho talenta, ale ve fotbale mame celkem dobry rocniky: 1988, 1989 a 1990 . kdyz dobre prestoupej tak verim ze na podzim by jsme mohli mit docela kvalitni tym

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty talenty vidím i v hokeji teda

Reagovat
Liquid

2:1 2x McFadden - Plašil

Reagovat
smazaný uživatel

Drobný - Kušnír, Sivok, Hubník, Kadlec - Plašil, Hübschman, Rosický,Pudil - Necid, Svěrkoš.

Vicemene to sedi s EF jen jsem vymazal zavorku se Skacelem ktereho tam nechci ani videt....Jinak mam radost ze Spartanske obrany

Reagovat
vanGomm

S touto sestavou to pro tu baráž bude složité a pokud se tam přece jen dostanem toho případného soupeře v ní podle mě nepřekonáme.Na druhou stranu chápu,že až na 2 změny (Čech,Baroš) moc dalších variant nemáme.Vše ostatní je vlastně kus za kus.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem na ne teda zvedavej, davam 02 a doufam, ze me nezklamou , jinak tipuju, ze rosa da gol, nebo alespon na nej nahraje, nedejte jim nic za darmo

Reagovat
smazaný uživatel

muj tip ze nedame gol za 2,7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Jsme zvědavý na Morávka, nikdy jsem nechápal, co na něm všichni vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

pudil hraje děsně skácel je "dědek" proč tam nejde morávek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Skotsko - Česko 2:2 McFadden, Fletcher - Rosický, Plašil

Reagovat
smazaný uživatel

Skácel

Reagovat
smazaný uživatel

Skááácel co tam ten dědek dělá

Reagovat
vanGomm

Tak měřeno rodným listem bede Skácelovi (17.07 1979) 31let.Ale nazývat ho už v tomto věku dědkem?Na druhou stranu to chápu pokud jsi hodně mladý.Mě ve školním věku i 25 letý připadal starej.Dříve tam byli i hráči 35-37let jak jsi nazýval je?Výkonnost do toho netahej mě jde pouze o datum narození a ve spojení se slovem dědek.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem výkonnost ne věk. Napsal jsem to šptně, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: špatně

Reagovat
cubinho

1:1 (Miller - Necid)

Reagovat
smazaný uživatel

2:3...McFadden, Fletcher - Skácel, Necid , Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

tak místo McFaddena teda Miller no...

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

A tak, proč ne

Reagovat
exse

Ježiši maria, co tam dělá ten Kušnír, nechápu proč Bílek neotevře oči a nedá šanci Gebremu, myslím že, nebo spíše sem přesvědčen že to je nejlepší pravý bek v lize a navíc podává naprosto vyrovnaný výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

ČESKO „19“ – ŠVÉDSKO „19“ 0:0

Rozhodčí: Kovařík – Filípek, Moudrý. ŽK: Putz – Öhman. Diváci: 80.

Česko: Andrejko (46. Dostál) – Jánoš, Kaizar (46. Jablonský), Koutný, Machalický – Kadeřábek (46. Hovorka), Folprecht (Kučera), Putz (46. Vaněček), Krejčí (46. Tomeček) – Zahustel (46. Skalák), Hora (46. Vašíček). Trenér: Jaroslav Hřebík.

Švédsko: Nilsson – Stennström (46. Magyar), Öhman, Björkström, Figueroa (46. Lans) – Asanoski (61. Sandberg), Besara, Carlsen (50. Silfver), Lundberg – Engblom (61. Bahoui), Forsberg (61. Magdessi). Trenér: Claes Ericsson.

Nastoupilo 6 hracu Sparty

Reagovat
Bakary3

Hlavně ten megasupertalent Kadeřábek, kterýho cpal Frýdek do základu nároďáku místo třeba Plašila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to nevysila Nova nebo CT??

Reagovat
10

protože to vysílá Sport1

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím..ale všichni Sport1 nemají..Já se stejně dívám na netu takze je mi to jedno..ale pro ostatní..

Reagovat
Liquid

po zkušenostech si ČŤáci a Nováci řekli, že je lepší když to dávat nebudou, ale i tak se dnes podívám a snad se na to bude dát dívat

Reagovat
Bakary3

Já bych taky určitě koukal, ta zvědavost tam je vždycky, ale tyhle kanály nemam a na ZDF je Německo- Argentina, tak než doufat, že to na netu poběží, zkouknu tohle..

Reagovat
Liquid

já sport1 mám, ale doufám, že to nebude komentovat Slepička, tak Německo-Argentina to je záruka kvality, za Skoty nenastoupí ani McFadden, můj tip na jeho 2 branky tedy mizí, a z toho mi tedy vychází, že 0:1 vyhrajem, ale plichta je asi nejpravděpodobnější

Reagovat
smazaný uživatel

no ty kravo, ten slepicka jako komentator me taky pekne sere kdyz komentuje nakej zapas jak u toho popotahuje nebo nadechuje nebo co to je... hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde to davaji na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

mohl bys mi poradit nakou stranku, taky by sem to rad videl:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 v tragedii hrali: necid, rosicky, plasil

Reagovat
smazaný uživatel

To bude neco, nemozu se dockat Pudila zavidim Biljaletdinova, Kranjcara, Downinga...proc u nas musi nalevo hrat takove pako

Reagovat
smazaný uživatel

...protože nalevo bude hrát Rosický...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, Hutton je všechny vyškolí

Reagovat
smazaný uživatel

HOLEK?

Reagovat
Arbiter

poslední Guusův mač je zatím skvělý, přímočarý

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Šava a Biljaletdinov

Reagovat
Shevchenko

Je neuvěřitelné, že jeden jediný zápas jim posral postup na MS. To samé se dá říct i o Egyptu. To bude MS na hovno, všechny týmy, který bych fandil, budou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

přátelák skotsko-česko na sport1, ale že by dávali La Ligu to ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nechceš vidět Česko ?

Reagovat
smazaný uživatel

raději bych viděl každý týden LaLigu, než jednou do roka přátelák repre....

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky v základu

Reagovat
smazaný uživatel

první zazdněná tutovka...

Reagovat
Tsigi

Škoda Svěrky

Reagovat
Tsigi

Škoda Svěrky

Reagovat
centos

No, není to tak hrozné, jak jsem čekal.

Reagovat
Tsigi

hrajem docela dobře, otázka jestli je to námi nebo tím, že Skotové jsou neuvěřitelně marní

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že skotové hrají nic moc a naši hrají dobře, o hodně lepší než minulý rok, dá se na to koukat

Reagovat
10

myslím, že oboje...ale ještě si počkám, než začnu vynášet nějaký soudy, Radův první zápas proti Anglii byl taky super a jak to dopadlo

Reagovat
Tsigi

tak zápasy proti kopálistům z ostrovů a pak setkání s Evropu to jsou odlišný věci , nechval Bílka před večeří

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jedno ne?My s temahle cutalistama hrajem o druhy flek,,Spanelsko je nekde jinde ted tam to bude random jak se spanele vyspi

Reagovat
10

to rozhodně nebudu, počkám si, co předvede...mimochodem Španělsko vede ve Francii 2:0, to bude teprve prověrka

Reagovat
Tsigi

To zabetonujem

Pořádnej příděl dostáváme málokdy

Reagovat
smazaný uživatel

tohle, ale není první bílkův zápas , to ti moc nevyšlo

Reagovat
10

tak ty zápasy s béčkem v Dubaji nepočítám

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak to muze pocitat jen vul

Reagovat
smazaný uživatel

pracuje záloha, a je to hned vidět....útok zatím pokulhává, většina míčů se stává ,náhravkou na útočníka, ztrátou...

Reagovat
Ligter

Všichni sledujete na Sport 1, nebo někdo nějakým zázrakem našel něco na netu, co funguje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jo a jeste s k tomu clovek musi do kompu nainstalovaat nejaky jejich program

Reagovat
smazaný uživatel

si stáhni vetlee, tam to jede

Reagovat
Ligter

jojo díky

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim me teda hraci hodne prekvapuji,,obrana funguje perfektne hlavne Sivi nezklamal,,,Holek zatim super a vubec cela zaloha jen skoda Vency ze to tak zazdil,,,jinak Tome takto hraje kapitan

Reagovat
10

akorát Ondra tam trošku blázní vzadu, dopředu super

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dozadu od Ondry nelze cekat zazraky tam potrebuje vyzrat Dopredu vyborne to jezdi

Reagovat
10

u nás, se za poslední dobu vzadu hodně zlepšil, už to není takovej plašan...ale dneska to trošku oprášil, Skoti to vycítili a tahali to přes něj

Reagovat
Tsigi

mně se moc nelíbí Kušnír, ale nedivím se v GL se na nároďák připravuje těžko

Holek se mi líbí moc

Reagovat
Shevchenko

Se musím smát těm pesimistům, sice už nejsme co jsme bývali, ale na průměrné evropské celky to pořád stačí. Pokud to Bílek nedosere jako to dosral Rada, tak to druhé místo bude určitě, klidně i to nejlepší s přímým postupem.

Reagovat
smazaný uživatel

zajíci se počítají po honu...je odehrán 1 poločas proti týmu, který byl/je na tom stejně špatně jako česká repre....nedělal bych z toho takové soudy, že bude druhé místo určitě....

Reagovat
Shevchenko

Ano a ten tým je konkurent o to druhé místo, prostě ta skupina je lehká a minimálně baráž bude, tím jsem si jist.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme ale tem pesimistum by i tenhle jeden zapas mohl zavrit huby,,Rosu posilali nekteri uz do hrobu a ukazuje se skvele to same plasil a to az prijde Bary

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis tak to bylo jasne ze normalni obejktivni clovek nemuze rikat tupoviny typu ze se muzeme rovnat akorat s Litvou atd to byli pro me tupci na ntou ja jsem od zacatku rikal ze do baraze pujdem

Reagovat
Shevchenko

Já právě taky, ale asi to je ta pověstná česká vlastnost, kvůli takovým věcem jsem se nikdy nebil do hrudi, jaký jsem vlastenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se teda citim jako velky vlastenec ale stydim se za typicke ceske vlastnosti a tohle je pomalu ta nejhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto s tebou souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

zatím hrajeme pěkně myslím

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

tak nám to sparťani zase zprasili tam vzadu

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

on se ten zápas mohl odvíjet jinak, kdyby baníkovec v první půli proměnil 100% šanci

Reagovat
Radar

On se jenom zastřeloval

Reagovat
smazaný uživatel

a na kdy? :D dneska už to asi nedá..

Reagovat
Radar

Si to nechává na důležitější mače ne asi ?

Reagovat
smazaný uživatel

aby dostal příležitost...i když v konkurenci českých útočníků...proč ne...

Reagovat
Radar

No jistí to další baníkovec Papadopulos

Reagovat
smazaný uživatel

tak to aby sme to uhrávali všechno na plichty 0:0..jinak sme bez bodu

Reagovat
Radar

A pak ještě Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 no...baroš, poslední dobrý zápas v repre před 6ti lety (soupeři jako san marino to není ani zápas, jako spíš trénink)

Reagovat
smazaný uživatel

ale utok pořád menší tragedie než sparťanská obrana a obrana je vždy více vidět

Reagovat
smazaný uživatel

obrana nehraje dneska az tak spatne, az na ten gol to neni nejhorsi - nerikam idealni....za to utok jak kdyby tam nebyl, jo jednou, jak banikovec zazdil tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

hraje děsně, kdyby hrála obstojně, nedostanem gola

Reagovat
smazaný uživatel

tak to utok hraje uplne tragicky, kdyz sme gola nedali, co?

Reagovat
smazaný uživatel

jak už sem napsal, nejvíc je vidět obrana, soupeř si klidně může dát vlastňáka a vyhrajem, k tomu může napomoci presink útočníku Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil si, že to vše píšu v ironii? Teda až na tu obranu, za tou si stojím

Reagovat
smazaný uživatel

presink? jaky?

Reagovat
PJ

Kdyby to baníkovec nezprasil vepředu, nemuselo to vzadu tolik vadit

Reagovat
Arbiter

na kdyby se nehraje

Reagovat
Radar

Kdyby tam byl tak Neuwirth to by skoti čuměli

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, 20 minut a 3:0 pro ně...

Reagovat
Radar

Myslím že ne Time

Reagovat
smazaný uživatel

4?

Reagovat
Radar

To bylo ze soudku pobav se sám

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo na pobavení...snad si nemyslíš, že má hrát ten Nojvyrt v repre?

Reagovat
Radar

A proč ne? U nás v repre se jen zkouší poslední dobou a když ná formu tak proč ne ?

Reagovat
centos

Potenciál na to má.

Reagovat
Shevchenko

O co se tady snažíš?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, dřevorubec by se s nima nemazlil

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

co se to nelíbi sestva byla ta nejlepši co mohl udělat z toho co ta měl doodchodu Rosy jsme hráli velmi dobře tak nevím co držkuješ

Reagovat
smazaný uživatel

no prave sestava byla ta nejlepsi, nikdo z nich si neumi nc jinyho nez si vozit prdel ve ferrari

Reagovat
smazaný uživatel

no a za to trenér nemůže vzal to co mohl do 60 minutě to bylo ok pak ta kvalita už je jinde no

Reagovat
Radar

Tvé arguenty jsou naprosto směšné

Reagovat
smazaný uživatel

co presně

Reagovat
smazaný uživatel

vše

Reagovat
Radar

Jaký vliv má vozeníse ve ferrari na výkonost hráče ?

Reagovat
Radar

*vození se

Reagovat
smazaný uživatel

veliky, kdyz si hrac o sobe hodne mysli, je namyslenej, to by ses divil, jak jdou vykony dolu

Reagovat
Radar

Smím se zeptat kolik ti je ?

Reagovat
Arbiter

to je pěkná hovadina, co jsi napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

rekneme si az tu budete brecet kvuli, protoze jsme nepostoupili na euro, pak bude posrany uz uplne vsecho...

Reagovat
Radar

To je bomba takže nepoustoupíne protože máme namyšlené hráče. Takže seženem nějaké za nuzáky co berou minimální mzdu a máme vyhráno !

Reagovat
smazaný uživatel

i ti by to odkopali lip nez ty nase primadony

Reagovat
Radar

Nesplets sis portál ?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty?? zkus jestli neni online MASH portal

Reagovat
Arbiter

to bylo ze slabšího soudku...

Reagovat
Radar

Já mluvím k věci a snažím se být objektivní ( ) A narážky na přezdívku jsou nemístné

Reagovat
Arbiter

přemýšlíš občas nad tím, co píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Arbiter

tak v tom případě je problém v komunikaci mozek-ruce...Nebo jenom mozek...

Reagovat
smazaný uživatel

arbiter-> klavesnice

Reagovat
Arbiter

dívej, já nechtěl přejít na urážky, není to mým zvykem. Jen prostě nemám rád, když někdo vytahuje bulvární klišé typu- i druhořadí hráči by zahráli líp, než naše primadony. A přitom si nemyslím, že by v české repre bylo hodně namýšlených kluků. No a když se taková klišé vytáhnou, je to pro mě signál, že ten dotyčný má rád demagogii a na to jsem už totálně alergický...Příště se snaž takové demagogii vyvarovat, nebudeš pak za debila...

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se, ja se tu s tebou hadat hadat nehodlam jsem uz tak dost nastvanej a nechci byt jeste vic, tak toho radeji nechme ne??

Reagovat
Arbiter

tak zrovna já brečet na českou repre nebudu. Navíc ono se stačí podívat na takovou Krystýnku, který je podle mě celkem namýšlený, přesto podává fantastické výkony a namyšlenost mu nijak neubírá, možná dokonce naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

no ty kráso, to jsou ale velmi inteligentní příspěvky, kde na to chodíš??

Reagovat
smazaný uživatel

ale kolem dokola

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje názory jsou názory desetiletého kluka, postrádá to naprostou logiku a smysl, zamysli se nad tím, než zas budou "výkřiky do tmy"...Nejde tak ani o repre jako o tvé demagogii ohledně Ferrari

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslle že je to na mě Jeffe

Reagovat
Radar

Nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

hra české fotbalové reprezentace je více než hodně závislá na jediném hráči, a tím je Tomáš Rosický...je obrovský rozdíl, když na hřišti je a když není....

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ty boxersky trenyrky nezabraly

Reagovat
supervizor

Prvních dvacet minut se mi líbilo, byly svižné, bojovné a hlavně v naší režii, pak nejspíš hošíkům došla štávička a stálo to za guvno

Reagovat
Radar

Hlavně bez Rosy to není ono

Reagovat
smazaný uživatel

njn sparťana jen tak někdo zastoupit nedokáže...

Reagovat
Radar

Martin Lukeš by mohl

Reagovat
smazaný uživatel

ten má ještě čas...tak za 3-4 roky možná :D

Reagovat
Radar

Reagovat
10

prohrát s tak tragickým soupeřem je trošku ostuda, ale vědu bych z toho nedělal...akorát se musíme modlit, aby se Rosa nezranil, to by byl víceméně neřešitelnej problém

Reagovat
smazaný uživatel

tragickym? odkdy jsou skoti tragicky? to mi teda povez...

Reagovat
10

dneska byli tragický

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu...ale my jsme tragicky uz dyl narozdil od nich

Reagovat
10

o tom se nebavím...dlouhodobě jsou pro mě průměr

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja se o tom bavim...napsal si prohrat s tak tragickym souperem ale skoti bojovali do posledni chvile o postup to sice my taky ale oni se tam nedostali fakt tesne...dneska mozna nebyli tak dobry ale na nas to stacilo takze...

Reagovat
10

mě je ale úplně jedno, jak hráli před rokem...my jsme v roce 2004 taky hráli možná nejlepší fotbal v Evropě...já od začátku mluvím o jejich dnešním výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi jsme se porad nepochopili ale to je jedno necham to byt...Skotsko dneska hralo tragicky s tim souhlasim. Skotsko je tragicky tym s tim nesouhlasim. Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

hezky kazdej je tady velkej frajer a general ale co ma bilek jako udelat? vratit se do hry a dat jim gola? pane boze vy ste odbornici

Reagovat
smazaný uživatel

mozna mas pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

en tak jako jasne ze jsme ted na tom hodne bidne...ale nevim proc nadavate na Bilka...ze tady ma kazdej par oblibenejch hracu a od kompu akorat hazi palce dolu a blijici smajliky to je jedna vec...ja bych tam treba taky vzal nekoho jinyho...ale nemuzem za vsechno vinit Bilka myslim ze ani Aragones by s temahle hracema neudelal zazrak musime proste doufam ze budem mit stesti a zacne se nam darit takhle je to o nicem....porad nejaka nova era ale neporazime ani blbej azerbajdzan...ale Bilek za to proste nemuze ze je ceskej fotbal tam kde je....

Reagovat
smazaný uživatel

Bilek nemuze udelat vubec nic...i kdyby byl na lavicce buh tak s tema nasima fotbalistama se nic momentalne udelat neda!!

Reagovat
smazaný uživatel

jojo to presne rikam

Reagovat
smazaný uživatel

Nema cenu se vubec rozepisovat...Opet a zas strucne a jasne byl to hnus,hnus a hnus!! Jak bylo uz tady receno Rosicky byl snad nejaktivnejsi z nasich hracu a musim ho litovat ze musi hrat s takovyma saskama v nasi reprezentaci. Nas fotbal je absolutne momentalne nekde jinde tak samo jako hokej! Je to absolutni tragedie a hnus!!

Reagovat
Shevchenko

A už je to tady, prohrajeme a zase se podle zdejších expertů jako new_adventure nebo maxwell se topíme ve sračkách, kdyby ten gól padl na druhé straně, ten by tady básnili, jaký to byl super výkon.

Jinak hra byla, dost překvapivě po posledních zápasech, docela dobrá, ale asi to bylo způsobeno dřevákama ze Skotska. To že nás porazili dneska neznamená, že nás porazí i v kvalifikaci, rozhodně si to dneska nezasloužili. Naše sestava by měla taky vypadat jinak, chyběl pravý bek a Baroš, takže docela velké oslabení.

Reagovat
Shevchenko

Ježiš ten měl být nový.

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Jo strasny clovek nevim kde zase se vzalo takove individuum tady ale myslim ze jako vetsina mistnich provokateru se tady uz mockrat neobjevi

Reagovat
smazaný uživatel

v hokeji je to trenérem...

Reagovat
smazaný uživatel

a ted nás slávisti sežerou

Reagovat
Jajinek

nešahééé na Láďovu intuici...eště nikdy se nesplet...

Reagovat
smazaný uživatel

akorát neví, že 5+1 je více než 5

Reagovat
smazaný uživatel

a podají nás žvejkalovi jako nové orbitky

Reagovat
smazaný uživatel

tak možná mu to začne pálit

Reagovat
smazaný uživatel

...ikdyž si mylsím, že by mu nepomohla ani svíčka v z*dku, aby celou noc svítil na Petrových kamenech...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nepřekvapuje, musíme se s tím smížit, že jsme průměr Evropy a doby, kdy jsme hladce poráželi Holandsko jsou ty tam...Mě se ten výkon celkem líbil, mohl by to bejt přínos do budoucna. Hlavně bych nikoho neodsuzoval

Reagovat
smazaný uživatel

-smířit

Reagovat
SunFells

Kdy jsme hladce poráželi Holandsko?

Reagovat
smazaný uživatel

euro 04 a predtim

Reagovat
10

hladce

Reagovat
Tsigi

Po druhý nás rozhodně neporazí. To s jejich výkonem fakt není možný

Reagovat
smazaný uživatel

optimista

Reagovat
Tsigi

realista

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír tomu zase dal, že tam nechal celou stranu volnou a musel to jít vykrývat Rosa. Příště už prosím napravo nějakýho obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní čeští obránci došli...těžko říct, kdy zas dojdou....

Reagovat
smazaný uživatel

*budou/přijdou

Reagovat
smazaný uživatel

suhy, celustka, lecjaks,... doufejme ze se nezakopou

Reagovat
smazaný uživatel

lecjaks chtel jit do ukrajiny...celustka sedi v palermu a u suchyho se teprve uvidi...doufam ze aspon on se dostane hodne nahoru kez by

Reagovat
smazaný uživatel

Celustka,Lecjaks,Rezník zatim to vypada nadejne ty kraje

Reagovat
smazaný uživatel

až mne někdo objeví ...jinak hrát na 3 stopery a 2 DM (Hübschman a...) jinak by tam šel nasadit Kladrubský...

Reagovat
Shevchenko

A co takhle Grygera s Pospěchem?

Reagovat
10

Zdenda už nechce reprezentovat ne? stejnej případ jako s Kováčem myslím..

Reagovat
Shevchenko

Tak to fakt nevím. O tom jsem nic neslyšel.

Reagovat
10

díky, nemohl jsem to najít

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že na druhé straně je Kadlec a Šírl (ikdyž aspoň někdo) + se snad trvale prosadí Šimůnek...

Reagovat
Shevchenko

A už je to tady, prohrajeme a zase se podle zdejších expertů jako new_adventure nebo maxwell se topíme ve sračkách, kdyby ten gól padl na druhé straně, ten by tady básnili, jaký to byl super výkon.

Jinak hra byla, dost překvapivě po posledních zápasech, docela dobrá, ale asi to bylo způsobeno dřevákama ze Skotska. To že nás porazili dneska neznamená, že nás porazí i v kvalifikaci, rozhodně si to dneska nezasloužili. Naše sestava by měla taky vypadat jinak, chyběl pravý bek a Baroš, takže docela velké oslabení.

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tema nazorama jejich jsem se jen zasmal,,,vykon to byl velice solidni

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak když sleduješ sport na Nově..vidí jenom výsledek a už mluví o blamáži takové lidi bych tu ani nepouštěl..po dlouhé době se dalo na tu repre dívat..prostě s tím co máme to musí uhrát s běhavostí a tvrdostí na vymýšlení tam je bohůžel jenom Rosa. Ale když podrží zdravíčko určitě budem patřit mezi týmy kteří se budou snažit konkurovat špičce Evropy Určitě jsem rád za prohru než aby jsme hráli jak Skoti a vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny pro me takovy lidi jsou primitivove protoze i slepec musel videt ze vykon byl velice dobry a oni by byli radsi spokojeni kdyby jsme hrali jak skotove a vyhrali ,,radsi prohraji v pratelaku timhle zpusobem nez hrat desne cely zapas jak Skotsko

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdim ze jsem nejaky expert..rikam svuj nazor jak jsem to videl..I kdyby jsme vyhrali 1:0 tak bych se urcite nerozplyval bo to byla tragedie. A taky netvrdim ze nas porazi v kvalifikaci. Byl to pratelak a ja to tak beru jen proste jediny Rosicky dokaze neco vymyslet a dat dobrou prihravku. Ostatni se tam jen motali. Meli jsme dve 100% sance a ty jsme nevyuzli jen se potvrdila nase strelecka impotence opet. Bida v zakonceni. Baros chybel to je fakt. Ale neda se spolehat na jedineho hrace jako kdysi to byl Rosicky. Jeden hrac sam nic neudela. Oni musi hrat dobre jako tym a ne individuality. K cemu je to platne kdyz Rosicky hraje jak buh a ostatni ho*** jen muj nazor.Momentalne patrime mezi prumer Evropy a tak to musime i brat..bohuzel.

Kdyz teda nepocitam toho Rosickeho tak je to cele bez napadu bez presnych prihravek a bez streleneho golu...s tim se pak vyhrat neda

Reagovat
smazaný uživatel

Dve vylozene sance se probud Vubec tragedii si predstavuju rozhodne jinak,,,ale jak rikam s takovyma lidma jako ty je to hodne tezke

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mě to jako tragédie nepřišla..snažili se říkali si o balón a neříkám že Skotsko je soupeř vysoké kvality..ale byly jsme lepší..Uvidíme kvaldu jen bych vytradoval golmana za kreativniho záložníka :D .. Protože gólman je post kde fakt nouzí netrpíme

Reagovat
vanGomm

Prohra v přáteláku vůbec nic neznamená.Rozhodující budou mistráky tedy ta kvalifikace.Navíc úroveň hry v těch přátelákách je většinou dost slabá.Kouknul jsem asi na posledních 30minut NSR-Argentina a opravdu nic moc.Možná,že by udělali líp,kdy si to vyjednali každý se svým 2 ligovým týmen.Tam si pak můžou ty svoje varianty také nacvičit.

Reagovat
smazaný uživatel

hrali celkem slusne,ale ta jejich strelecka impotence zase .Chybel tam Baros,pac Necka se Sverkosem nic moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

Necid je když už hráč do repre tak žolík

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze dnes solidni vykon,,nevim co tady delate,,,Skoty musime porazit v kvalde jedna basen,,,dyt jsme meli tolik sanci Vy z nich delat neco vice ale Skotove nebyli na zaverecnem turnaji narozdil od nas ani nepamatuji coz je MS98 takze bych se takoveho souper vubec nebal....Ja myslim ze Rosa s Plasou ukazali sve kvality a vubec cela zaloha super to co predvedl Holek kloubouk dolu,,,,Obrana vyborna hlavne stred nemyslim ten gol Ze Kusna bude horet dozadu s tim se tak trochu pocita ale dopredu dobry ale je jasne ze pro kvaldu tam bude hrat Pospech,,takze misto Kusnira Pospech a misto Sverkose Baros,,,,Cech misto Drobnyho a neni co resit

Reagovat
smazaný uživatel

na ME by Skoti byli, kdyby nebyl simulant di Natale...

...a nevim, jak by Čech pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rikam jak bude vypadat sestava na kvaldu,,,,a ze kdyby kdyby to je me uplne u rite,,,Slovaci taky mohli jit do baraze kdyby Polaci meli vice stesti a dali gol z mnoha sanci

Reagovat
Shevchenko

Co přesně zasimuloval? Ten přímák v 90. minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, myslím ten přímák (nevim už přesně, jestli tam padl zrovna on - ale mam tušení že ano)

Reagovat
Shevchenko

Tak to bylo za stavu 1:1, což Italům stačilo. Skoti museli vyhrát, dost pochybuju, že by to za ty 3 minuty stihli.

Reagovat
Jajinek

Vcelku to šlo, je na čem stavět

1) Rosa se nesmí zranit

2) Systém dou vysunutejch beků, 2 DM a Rosy s Plašilem před nimi by mohl gungovat

3) Holek slušně, může klidně s Hubschmanem vytvořit tu dvojici DM

4) Až bude Baroš místo Svěrkyho, který dal za rok 2 góly, tak to půjde

5) Hledá se pravý bek?

6) Nesmíme střídat, páč pak jde kvalita úplně doprdele!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

6) můžem střídat... ale tak kolem 78. minuty Necid na hrot místo Baroše nebo Svěrkyho...

Reagovat
Jajinek

ok, jedno střídání povoleno... ..ale jen když Papadopulos bude daleko od stadionu, nejlépa doma v Heerenveenu...

Reagovat
smazaný uživatel

necid bude hrat s barosem

Reagovat
smazaný uživatel

necid bude hrat s barosem

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik

Reagovat
10

souhlas...

na pravýho beka mi pořád nejlíp vychází Jirka Kladrubský, až se uzdraví...

Reagovat
Jajinek

Pospěch mi nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak max. rok mu davam

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak mu neni 33 jsem mimo Pospech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Kušnír se potřebuje vyhrát dopředu běhá vzadu hoří..uvidíme Pospěcha..asi není zatím jiná možnost..Jinak souhlasím se střídáním..a rozestavení Bílek složil dobře nevypadá marně jako trenér..

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo vlastne souhlasim

Reagovat
Liquid

4) Baroš dal od 24.3.2007 !!! v repre mimo zápasu s amatéry ze San Marina 2 !!! branky, z brankové čáry proti Slovákům a Belgii - mám dojem, že z penalty, a od té doby odehrál 22 !!! zápasů, byť v Turecku střílel, tak za poslední 3 roky tedy Baroš vstřílel jen co je pravda (gól proti Anglii si dal Ashley Cole vlastní)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze vyhral krale strelcu turecke ligy a dost se zmenil od te doby je rozhodne kvalitou nekde jinde nez Sverkos o tom nema cenu diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoše bych stáhl na podhrota a na hrota by byl Baroš sám... a Svěrky by mu pak musel podávat míče...

Reagovat
smazaný uživatel

on myslel asi Sverkyho v klubu ale nevim to jiste...

Reagovat
Liquid

*střílel v repre jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jak někdo může u útočníka napsat že to byly góly z brankové čáry.. někteří útočníci dávají jenom takové góly a nikdo jim to necpe. Počítá se gól ne to jak si ho dal

Reagovat
Liquid

ten gól si pamatuju, roh, hlavička směřující do branky a na brankové čáře to Barošovi spadlo na hlavu, já chtěl jen poukázat na to, že Baroš nemusí být zas taková výhra, kdo ví jak se rozjede po tom zranění, zda-li ho trenér bude často stavět.... to srovnání bylo taky s dřívější dobou kdy obešel 2 hráče a brankáře a šel jako tank do branky nebo nechytatelně vstřelil z vápna

Reagovat
Jajinek

Svěrkyho góly myslím v klubu....Baroš je lepší útočník a reprezentaci bude co se týče zakončení i hry určitě prospěšnější.

Reagovat
Shevchenko

A máme lepšího útočníka? To je zase expert.

Reagovat
Jajinek

trend moderní české společnosti...nadávat na krizi, počasí, Paroubka a Baroše...

Reagovat
smazaný uživatel

5) ??? Mě přišlo, že Kušnír je tam docela větral (směrem dopředu) a dozadu svý uhrál...a to ho nemam moc rád, ale dneska podle mně kvalitní výkon

Reagovat
Jajinek

Jeho obranná hra stojí za starou bačkoru....musíme najít někoho, kdo je tam bude větrat taky, a ještě za něj v obraně nebude muset zaskakovat Rosa...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem se spletl kdyz jsem psal ze by rosicky nemel hrat vedle plasila. se mi docela libyli a jeste kusnir a holek. no zacinam se pekne obavat o to druhy misto ve skupine

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hefy

Holek překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se nelíbil...

Reagovat
smazaný uživatel

byl dobrej

Reagovat
SunFells

Kušnír byl špatný v obraně, Kadlec prozměnu v ofenzívě, Hubschmanovi schází jistota a přehled ...Byla znát absence Baroše, Svěrkoš si sice umí vybrat místo, ale v zakončování už takový master není ...Jinak s touhle obranou dvojicí by to mohlo klapat, Hubník je navíc schopen i vytáhnout míč dopředu a když na jeho flek bude DM zaskakovat, tak je to v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

jojo na Sverkym bylo videt ze nema zrovna optimalni formu to je skoda...Kadlec bude nalevo skvelej hlavne aby hral v bayeru zaklad muze hrat nalevo hoodne dlouho...Kusnir jeste potrebuje vyzrat ale je na dobre ceste a na nasi ligu je to nadprumerny hrac - 2 DM taky nebyli spatni i kdyz ve stredu jsme nebyli zas takovi kralove...a to nam chybel strelec Bednar ten by mohl byt mozna s Barosem dobry partak

Reagovat
SunFells

Bednář umí dát hře šťávu, ale vedle Baroše vidím spíše Necida ...typově mi k němu lépe sedí, umí dobře nahrát a také sklepávat míče, jak to dělával svého času Dino

Reagovat
smazaný uživatel

jojo vahal jsem mezi nima ale Bednar mi prijde zase vetsi buldok navic ma ted dost dobrou formu...ale uvidime jak to Misa postavi

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chtěl pan Bílek stažením Rosického vnést do naší hr kvalitu Gambáč ligy, tak mu vzdávám hold, protože se mu to fakt povedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický nemůže hrát celý přátelský zápas prostě musí zkusit hru bez rosického protože nemusí být k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel

ještě to tak... aby hrál celý zápas. Arsenal už žádná další zranění fakt nepotřebuje.

Reagovat
PJ

Hm, a k cemu Arsenalu bude, kdyz se mame bat nechat ho hrat celej zapas? To ho bude Wenger taky po polocase vzdycky stridat, aby se nahodou nezranil? Presne jak napsal cuscus - to stridani melo podle me jasnej duvod, zkusit moznosti, protoze dobre vime, ze na pritomnost Rosickyho se spolehnout nemuzeme..

Reagovat
SunFells

Hádám, že Wenger měl s Bílkem telefonický rozhovor, když střídal v Arseného oblíbené 70. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

podmínka uvolnění na přátelák: v 70. minutě musí Rosa ven

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal Hubníka na pravého beka...

Reagovat
smazaný uživatel

...ale kdo by ho měl nahradit uprostřed?

Reagovat
smazaný uživatel

mozna Simunek nebo Rozi

Reagovat
smazaný uživatel

Rozi je doufám nějaký 17i letý talent... jestli tim myslíš Rozehnala tak promiň ale

Reagovat
smazaný uživatel

ptas se kdo bude hrat uprostred...ja ti odpovedel kdo by tam podle me mohl hrat jestli vidis nekoho vhodnejsiho napis ho willi ale smajly si nech stranou - koho bys tam rad videl ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Řepku, Brabce, Suchýho... (nebo taky nikoho a někoho trochu slabšího na kraj místo tragického Rozehnala)

...pro Rozehnala je moc, když proti němu hraje Bochum, Hannover, Freiburg nebo Osnabrück...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl vtip ti prvni dva? jestli ano tak jsem se hodne dobre pobavil na Repku a Brabce je dost kdyz proti nim hraje Pribram....

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je borec, ale Brabec tragéd, to je snad i zločit spojovat ho s českou reprezentací.

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Presneji receno vlastizrada

Reagovat
smazaný uživatel

zeptej se jakéhokoli fanouška HSV, jak jejich hra krásně padá, když "brání" Rozehnal

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale tady slo o to koho na stopera verim ti ze rozehnal treba nehraje dobre ale urcite lip nez Brabec...Repan toho nepovolaj a Suchy uvidime jestli bude hrat...me slo spis o to ze zas takovej vyber na stoperu nemame....

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec odehrál v GL jeden zápas a už ho soudíš... Rozehnal má v BL "nádhernou" 4 ... v EL 4,08 a v poháru 5,00

...a nebýt toho, že Brabec hrál 2 roky ve slávii, tak se na tu chybu taky přihlíží jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak řečeno - možná by i bylo lepší hrát bez stoperů než s Rozehnalem, útočníci se alespoň budou muset snažit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chces z Brabce delat repre stopera tak si smesny sam,,,on za celou dobu sve kariery ani jednou nemohl pomyslet na repre jelikoz i v dnesni dobe mensi konkurence jsou tam Sivok,Hubnik,Rozehnal,Suchy,Hubsa atd nevim co by mezi temahle hracema tam delal dyt uz kazdy z tehle hracu toho dokazal pomalu vice nez ten traged

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Rozehnal napomohl Slovensku k postupu na MS, což se Brabcovi nikdy nepovedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ja myslim ze jim to se Sivim klape koho bys dal k Sivokovi teda:

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý, pokud bude ve Spartaku hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidime ja bych videl napravo asi nejradsi Pospecha ale Suchemu se nebranim mam ho celkem rad

Reagovat
SunFells

tak tak, napravo se usadí snad Pospěch až se vrátí, Hubníkove místo je ve středu ...Suchý na sobě ještě musí pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vás vsichni pritomni experti-pesimisti ->KLID.Herne to nebylo vubec spatny,kdyz se naucime promenit sance tak to bude v klidu.Driv sme si ty sance neudelali vubec,tak ted je jen promenit no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Když bude mít Barbie formu, tak to tam padat bude

Reagovat
X-bano-X

Hmm nerad by som tu prilieval olej do ohna ale to fakt musite pricestovat do Skoska vy, aby sa im po 14 rokoch podarilo vyhrat pripravak? Inak nasi to dnes tiez uhrali na krasnych 0:1 snad to boli vysledky ktore nastartuju obe muzstva k lepsim zajtrajskom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Prave si prilel do ohne tahnu na vychod ten zapas si vubec nevidel my jsme hrali na rozdil od vas dobre co jsem cetl tak vy jste hrali jako tragedi no ale co taky od vas cekat

Reagovat
SunFells

co od nich čekat? ...třeba postup na MS?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se k tomu vyjadrovat uz nema to cenu,,,ale nebyt stupidnich Polaku tak tam nemuseli byt pritom stacilo promenit neco z mnoha

Reagovat
X-bano-X

Ako tak pozeram interpunkcia toboz vetna stavba ti nic nehovori..tak radsej "tahnu" no.

Reagovat
smazaný uživatel

jj smer vychod

Reagovat
SunFells

až k Stalingradu

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro ne moc dobre misto staci at tahnou do Kosic

Reagovat
X-bano-X

heh no ten smer zo Stalingradu do Kosic si sa uz nenaucil co?

Reagovat
smazaný uživatel

spíše vyniknou lepší včerejšky...

Reagovat
X-bano-X

Tak u Vas je to dost mozne u nas snad ne

Reagovat
SunFells

Mno u vás lepší nebyly ....u vás se spíše rýsuje ta budoucnost, mno uvidíme v dalších letech

Reagovat
X-bano-X

Ved prave ze sme nic lepsie nezazili tak snad neco bude no...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Liquid

Výkon slibný, dalo se na to koukat rozhodně víc než hra Skotů, nejlepší muž Rosický, příhry rozdával jako zamlada, nevím co si mám myslet o rozestavení 4-2-2-2 v naší repre sem to viděl prvně, mám trochu averzi na 2 DM zvlášť když soupeř hraje jen na 1 útočníka, ale asi je dobrý to vyzkoušet, osobně bych asi tedy jednoho stáhl a dal to na 4-1-3-2 s tím, že Rosa uprostřed, Pudila a Plašila na kraje. Branková situace přišla z prava, kde místo Kušníra, který byl někde kde být neměl zaskakoval Rosa, nechal ocentrovat Skota, pak přišla asi největší chyba Kadlec nechat dalšího Skoťáka volnýho a po jeho hlavičce se jaksi nedomluvil Sivok s Hubníkem, řada chyb najednou, nicméně jich zas tolik v zádu nebylo. Horší bylo ale kompletně zakončování snad od všech, dnes se mi vůbec nelíbil Necid, s Rosou asi nejsou ještě sehraní, zakončení měl dnes mdlé. Alarmující, je že ta střelecká impotence se nás drží už dlouho. Ještě bych zmínil velmi mírumilovného rozhodčího, faul Sivoka zezadu jednoznačně červená, další tak 2 či 3 Skoti měli dostat žlutou a nedostali, Hutton např., vím, že je to přátelák, ale ta červená byla vzorová.

Reagovat
smazaný uživatel

Vicemene vyjimecne souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

No myslel že Skoti budou ti tvrdší ale bylo to spíše naopak. popravdě mi takové zákroky v repre chyběly a ten Sivok byl přeháňka bez balónu do chlapa zezadu to by mu dali červenou snad i ve skotské lize..

Reagovat
smazaný uživatel

1) Kušnír tragédie 2) Svěrkoš tragédie 3) Bez Rosickýho tragédie 4) Necid se musí stahovat do zálohy aby si zahrál... 5) Plašil na kraji ??? 6) Kromě Necida, Baroše a při troše dobré vůle Svěrkoše (a možná Bednáře - Championship nesleduji) nemáme kvalitní útočníky... 7) Sparťanská obrana (s výjimkou Kušníra) dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Třináct, čtrnáct hráčů vypadá v Evropě konkurenceschopně, horší to bude, když někdo z dnešní kostry reprezentace kvůli zranění vypadne, máme strašně úzký okruh hráčů, kteří nato mají, v tom asi vidím největší problém.

Baráž by snad mohla klapnout, třebaže to je nejslabší repre, jakou jsem zažil. Chce to trpělivost a opět se začít radovat z maličkostí - dneska mě potěšili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to rozpohybuje ty nahoře a začne se vychovávat mládež.. a pak by mohli přijít i lepší zítřky

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli na to kazdy klub pujde cestou Sparty tak se o mladez nebojim

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má opravdu fantastickou mládež, pracují s ní výborně. Škoda, že ostatní české kluby jsou na tom tak bídně, třeba Slavie a Banik, to je samá taktika, žádné výrazné individuality...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože ? Baník má nejlepší práci z mládeží, Slavia v poslední době taky slušný nárůst... Nesrovnávám se Spartou, ale tyhle dva kluby nejsou daleko za ní...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak v naší lize to začíná hýřit mládím a třeba několikrát proklínáný útok může mít budoucnost v Kadlecovi a Vydrovi třeba...

Reagovat
X-bano-X

Tak baraz vam neujde, so Skockom date 2 krat remizku a kto vyhra v Litve ten pojde dalej.

Reagovat
Liquid

je to tak, je hrozná škoda, co se stalo s Kaloudou a Střeštíkem, byli by to vhodné mladé alternativy do zálohy, co si budeme nalhávat když se zrakví Rosa a Plašil, tak produkce příher dopředu bude slabá, bwt co je s tou brněnskou dvojkou, jsou stále ve Spartě, nebo se vrátili z hostování, nebo sou zraněni či zformy?

Reagovat
centos

Úmyslně prohrát se Skoty, aby se ukolébali a podcenili nás v kvalifikaci.. imho dobrá taktika, jako

Reagovat
Liquid

podcenit by nás mohli v tom případě kdyby nás přehrávali což se nestalo

Reagovat
centos

To bych po našich chtěl moc.

Reagovat
vanGomm

Někdo tu psal,že Skotsko po hodně př.zápasech konečně vyhrálo.Docela špatné je také to,že jsme Skoty dostali do skupiny.Navíc ve stavu ve kterém se nacházíme.Skotsko bylo totiž naposled na MS ve Francii 1998.A to je dost dávno.Což znamená,že 6x po sobě chybělo (EURO 3x MS 3x).A nic netrvá věčně.Ta baráž by se jim proto povést mohla.Oni i zde začínají být jak se říká na řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... tak nezbývá než skončit první a Skoty poslat do baráže

Reagovat
vanGomm

Jo jo jedině tak.Potíž ovšem je,že Španělsko bude asi dost proti.Já to vidím tak,že Španělsko skončí na 1.místě a my se Skoty budem hrát o tu baráž.Dost nebezpečná bude i Litva.Ona totiž porazila v minulé kvalifikaci Rumunsko,Rakousko a Srbsko.Na tu opravdu dát pozor.A tak dost možná bude asi tím jazýčkem na vahách mezi námi a Skoty.Kdo s Litvou ztratí ten na to pravděpodobně doplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Litva tam bude jenom jako nepřející čtvrtý, která se bude snažit zmařit ostatním šanci na postup - ale tak třeba se jí to povede u Španělska

Reagovat
vanGomm

Tak já myslím,že proti Španělsku asi ne.To je totiž v této skupině výkonostně někde jinde než ostatní.Litva se spíše soustředí na souboje s ČR a Skoty.Tam oni asi vidí svou určitou šanci.Může se totiž klidně stát,že Španělsko udělá plný počet bodů (24) a pak na 2.místo bude stačit třeba těch 10 bodů.A to i Litva při určité konstalaci výsledků může nakonec uhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebylo to vůbec špatné Kritiku Kušníra nechápu. Právě jeho aktivita na straně totiž způsobovala Skotům ty největší problémy a po faulu na něj jsme kopali nebezpečné standartky. Na to nezapomínat.

Jinak se mi nelíbil Hubschmann - většinou hrál alibisticky, což bylo ještě dobré, protože když se pustil do jakékoliv aktivní rozehrávky, balon zakopl do autu nebo neomylně našel Skota

Obrana slušná, záloha výborná, útok tragický. Standartky velmi dobře secvičené a že při nich přehrajeme Skoty na jejich půdě, to jsem nečekal ani náhodou

Sudí připískával nám. Bylo to očividné, ikdyž nevím, proč to dělal

Bílek svojí buldočí povahou a suverénním vystupováním možná dokáže ten tým potáhnout nahoru. Neodepisoval bych ho.

Takže do příště - obranu bych neměnil. V záloze bych se porozhlídnul po novém DM na místo Hubschmanna, ale třeba byl jeho včerejší tragikomický výkon náhodný a příště bude lepší. Útok bych změnil též, ale není, kde brát. Necid hrál o něco lépe, než hrozně. Svěrkoš byl na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě to nejdůležitější - dvojka Pláša - Rosa mě dává jistotu, že to s repre tak špatný nebude. Nejsou nejmladší, ale pořád nad ostatníma o viditelný kus

Reagovat
smazaný uživatel

sparťani vzadu byli dobrá pometla

Reagovat
smazaný uživatel

když už provokace, tak ne tak očividné

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty něco říkej

Reagovat
PJ

Jen si kopni, za jednu chybu A pak se zaměř na tu hvězdu v útoku, která na gól potřebuje pět tutovek, když to tak počítam, tak za rok na podzim by se možná moh trefit

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to pravda, Kušnír vzadu hořel a za ten jedinej gól mohla ta "slavná" sparťanská dvojčata, ne? Jasně, i ten útok vázl, Svěrkoš to měl dát ale jak už sem psal tam někde nahoře, víc je vidět obrana a doufejme, že Bílek nebude spoléhat na tyto dva vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas mě těší, že Svěrky byl víc vidět než Necid :)

Reagovat
smazaný uživatel

hořel? Ty jsi fakt komik

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, nerozumím tomu, v životě sem nebyl na fotbale a tady mám výkřiky do tmy

Reagovat
smazaný uživatel

kromě toho, žes nebyl na staďáku souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe by se spíš hodila formulace..: Chodím na fotbal, ale nevím co to je..

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak!

Reagovat
PJ

To nepopiram, gol byl stoperu, jak sem popsal niz. Ale zatracovat je za jednu chybu? Sedesat minut hrali spolehlive a Skotove si ani neskrtli. A vubec, stacilo aby Sverkos misto golmana trefil jakykoliv jiny z dvaceti volnych mist v brane, a mohli sme vyhrat, protoze by moh zapas vypadat uplne jinak

Reagovat
smazaný uživatel

no, takhle, Hubníka bych tam nechal bo může bejt někdo horší než Rozehnal? Ale jinak se mi líbil výkon repre, v kvalifikaci zrovna se Skotskem by to mohli bejt vyrovnané zápasy a tu remízu u nich vykopat naši borci můžou

Reagovat
smazaný uživatel

Covece v repre me Rozi nekolikrat zvedl mandle ale on ted pry v tom Hamburku hraje a vzdy pisou ze docela dobre ale pisou no,,,otazka je jak je to doopravdy chtelo by to nekoho erudovaneho na Hamburk

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale celej Hamburk jde zas dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok s Hubnikem krom toho golu hrali paradne tak nevim co delas?Mohl by sis sundat banikovske bryle a psat trochu objektivne kdyby tam v obrane bylo to vase pometli Neuwirth s Bolfem a zahrali stejne jako oni dva coz je teda spise sci-fi tak je vynasis do nebes

Reagovat
smazaný uživatel

píše tady někdo o Bolfovi? A Neuwirth má repre formu, to nepíšu já ale i ostatní kluci, co fanděj jinejm týmum. Proč nezkusit Hubníka s Neuwirthem?, Hm?

Reagovat
smazaný uživatel

V zadnem pripade poradi je tam jasne muze tam hrat Sivi,Hubna,Suchos,Hubsa muze klidne jeste dojet Kovy kdyby to tam horelo a myslim ze vsici zmineni jsou na tom lepe kvaltitativne......Pak je tam jeste Simunek pokud bude dale hrat,, jako na ten post je preplneno a nemyslim si ze by tam repre nejak horela jo kdyby byl ten vas Neuwirth utocnik tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

ty mi nejdřív napíšeš, ať sundám ty baníkovské brejle a posléze napíšeš veškerý sparťanský obránce krom Suchého, si děláš prdel? Viděls hrát Neuwirtha v poslední době? Ohromně se zvedl, ten by byl lepší či aspoň na stejné urovni, jako Sivok. Kováč se repre vzdal konečně a buďme za to rádi

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ja preci nemuzu za to ze vsici Spartane hraji venku v kvalitnich klubech plus jsem tam dal Sucheho ,ja proste jen rikam ze je blbost to nejak rozbijet, ti dva toho spolu moc neodehrali a myslim ze az se vice sehrajou tak to bude super navic jsou mladi je tam velka perspektiva

Reagovat
smazaný uživatel

A

Reagovat
smazaný uživatel

a Neuwirthovi je 40 let a už nemá žádnou prespektivitu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

No vim ze je to mladoch ale rikam me se ti dva spolu libi a ocividne s nimi pocital jak Hasek tak Bilek takze neni duvod to nejak rozbijet a ja v tomhle Bilkovi verim,,kdyby ve skotsku vyhoreli tak reknu ok proc ne ale oni vazne hrali dobre

Reagovat
smazaný uživatel

spíše si to přeješ, aby hráli pospolu bo to jsou bejvalí sparťani, ruku na srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano samozrejme bych si to i pral protoze Tom je pro me Spartan se vsim vsudy to je proste hrac za ktereho bych dychal jako on dychal za fanousky ve Sparte a o Romanovic se nemusime bavit co udelal ve Sparte ale zase si dej ruku na hlavu ty a uznej ze hrali slusne,,divej kdyby hrali blbe tak jich nebudu obhajovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty bys je obhajoval i kdybychom dostali 5:0 Hubník hrál dobře, ten Sivok mi tam prostě nesedí. A mám na něj averzi od té doby, co pózoval před tím foťákem se slávistickou vlaječkou

Reagovat
PJ

Presne tak, Kusnir byl smerem dopredu hodne aktivni a hodne to tam vetral. Bohuzel pravdou je, ze casto chybel vzadu a i za gol nese svuj dil viny, i kdyz tam bych vynadal hlavne stoperum, kteri nechali hrace samotnyho na malym vapne a jistili ho oba z peti metru.

A jinak, kdo se mi vubec nelibil, byl Blazek. Mel tam jeden svetlejsi moment tusim, ale jinak sem videl jen dve strely patnact metru mimo a dvakrat zbytecnej pad bez kontaktu a tim i ztratu mice... O Papadopoulosovi ani nemluvim, protoze toho sem na hristi snad ani nezaregistroval. I kdyz je fakt, ze kritizovat zrovna tyhle dva neni taky moc fer, protoze hrali az na konci a to uz byla hra dost rozkouskovana a ovlivnena i dalsima stridanima...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady je škoda toho Blažka, jemu uškodil ten přestup na Kypr, pokud bude nominovanej do repre, tak jen na tyto přáteláky...Měl zůstat aspoň ještě půl roku v Lbc

Reagovat
Arbiter

400. pro Rusko

Reagovat
supervizor

Reagovat
Liquid

proč?

Reagovat
Arbiter

protože Guus skončil( ), začíná nová éra

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zacla no

Reagovat
Arbiter

čemu se směješ

Reagovat
Liquid

nová éra, toto spojení sem slyšel teď tolikrát, hokej, oba týmy Skotsko-ČR.... Guus je podle mě nejkvalitnější trenér na světě, hned bych ho bral k nám do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

musíš ale oddělit reprezentace od klubů

Reagovat
Arbiter

mít od začátku sezóny na lavičce Guuse, dáváme si PL s prstem v nose

Reagovat
Arbiter

tak ono není od věci, mluvit o nové éře- éře bez Guuse...Škoda, že podepsal s Turky, na druhou stranu máme Carletta, musíme mu dát čas...

Reagovat
smazaný uživatel

...Lägerback je u Nigérie a Halihodzic taky skončil ne? nevíš kdo je teď u Slonů? (nějak jsem si to popletl a myslel jsem že to bude Guus)

Reagovat
Arbiter

tak podle toho, co jsem četl, měl by Slony vést na mistráku a má svolení jak od Turků, tak od Rusů...Ale kdo ví, jestli je to dobře, na druhou stranu Guus je strašně přizpůsobivý...

Reagovat
smazaný uživatel

ok... tak jsem to nakonec asi slyšel dobře

Reagovat
Liquid

u mě je Guus number one už dávno, takže spojení number one kouče a nejoblíbenějšího zahraničního klubu bych bral všemi deseti, máš ale pravdu, bylo by dost nefér a svým způsobem hloupý vyhodil Carletta, já jakožto odpůrce více jak 3 koučů i na 5 sezón by se u nás protočilo ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je vůbec trenuje?

Reagovat
Arbiter

zatím je to ve výběrové fázi, prý je tak sedm, osm kandidátů...

Reagovat
smazaný uživatel

a včera proti maďarům nějakej nouzovej trenér to teda vedl?

Reagovat
Arbiter

ne, byl to poslední Guusův zápas na naší lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

snad se Rusští trenéři od něj něco naučili, se sbornou dokázal věci

Reagovat
Arbiter

kdo ví, co se honí hlavou vedení federace, možná přijde další zahraniční trenér, ale raději bych byl, kdyby to byl Rus

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír nehrál tak zle, jak jsem si myslel před zápasem. Myslím, že to je dobrý tah a dovedu si jej tam předtsavit. Jen potřebuje hrát s mužstvem. Diť mi vpravo nemáme koho dát téměř...í a střed zálohy, to byl konec největší.... Rosa musí hrát ve středu zálohy, to je bez debat. Na levo máme alternativ víc....a útok byl taky nemastný, neslaný....to, že jsme nedali gól, je pěkná bída

Reagovat
stanmarch

Z priateľského zápasu si veľkú hlavu netreba robiť, my sme prehrali v Anglicku 0:4 a tri dni sme vyhrali dôležitý kvalifikačný zápas v Prahe, takže dúfam že to tak bude ako u Vás tak aj u nás že kvalifikácia vyjde obidvom reprezentáciam a na ME 2012 sa stretneme...Druhá vec je že po prečítaní pár príspevkov tejto debaty som sa trochu pousmial ale aj zamyslel...myslím že hlavne Stalingrad tu písal že keby Poliaci premenili pár šancí tak by sme na MS neboli...treba si uvedomiť jednu vec...futbal je šport o šťastí, málokedy rozhodne zápas presne mierená strela do horného rohu ... často krát zápasy rozhodujú práve vlastné góly, alebo strelecká nemohúcnosť súpera...takto môžeme rozoberať každý gól..ach akú sme mi mali smolu v zápase s ČR keď po rohu nadvihol pred Muchom loptu Ďurica a tá skončila až na hlave Baroša, aký šťastný gól..atď atď...nechápem čo stále s tým niekto má. Vybojovali sme si postup na MS, áno mali sme aj šťastie, ale myslím že postúpiť sme si zaslúžili...ak niekto závidi je to jeho vec, ale nech tu netvrdí že keby Poliaci bla bla bla...Aj v tom Poľsku sme bojovali a na tom ťažkom teréne sme si postup vybojovali, nejdem provokovať ani nič, naopak mrzí ma že práve na tom druhom mieste neskončili Češi a nejdú s nami na MS...a ako vidím niektorí to proste nemôžu prekusnúť...takže prajem veľa štastia v nasledujúcej kvalde ako Čechom tak aj Slovákom...a z priateľákov si netreba robiť ťažkú hlavu, ako tu už niekto napísal..ide o hovno

Reagovat
Shevchenko

Jinak ty bílé dresy jsou celkem povedené, hodně mi připomínají ty z Eura 2004. Rozhodně lepší než ty, se kterými jsme hráli v kvalifikaci MS 2010. To byly snad nejodpornější dresy v historii fotbalu.

Reagovat
božský John

Příště dát na stopery Drska s Huberem, na pravýho beka Peťu Zábojníka, do útoku Lafatiče a je to v cajku ...

Reagovat
PJ

To uz trenujes huleni, abys toho taliana zaucil?

Reagovat
božský John

Nějakej ten pátek trénuju no ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Holt stara generace je fuc a nova stoji az na par vyjimek za hovno-jak fotbal,tak i hokej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele