základní skupiny - skupina D, 3. kolo
13.08.2008 11:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Duel Italie s Kamerunem branku nenabídlo

Itálie remizovala 0:0 s Kamerunem a udržela před ním konečné první místo ve skupině. Smutnět nemusí ani africký tým, jenž postupuje z druhé pozice.

Itálie začala aktivněji, první střelecký pokus zaznamenal Giovinco, který sice Songa, Tignyemba však nepřekonal. Ve třinácté minutě se však mohli dostat do vedení Kamerunci. Po ruce Bocchettiho kopali penaltu, Viviano ji však Chedjouovi excelentně chytil. Itálové poté převzali otěže, další střelecký pokus však měl opět Chedjou, jehož rána však Viviana z klidu nevyvedla. Poté se Italové dožadovali penalty po souboji Ciovinca a Tignyemba, píšťala rozhodčího však zůstala němá. Kamerunce pak oslabil Mandjeck, který hrubě fauloval Nocerina a po zásluze šel pod sprchy.

Do druhé půle vstoupily oba celky rozvážně a nikam se nehnali, což obvlášť platilo pro Kamerunce, kteří očividně začali hrát na remízu, zatímco Italové jako kdyby ztratili veškerou kreativitu. Takovýto obraz hry byl pohříchu vidět po většinu druhé pětačtyřicetiminutovky. Ojedinělý průnik předvedl Giovinco, který po rychlém sprintu našel Cigariniho, jeho pokus levačkou však šel přímo do míst, kde stál Tignyemb. Kamerun dohrával zápas se všemi deseti hráči za míčem, k dostřelu italské branky se prakticky nedostal a jelikož si Italové nevedli o mnoho lépe, skončilo utkání bez branek.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

italie mozna bude setrit hrace a to kamerun vyuzije 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
Pharrell

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taliansko vyhra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele