základní část, 1. kolo
29.07.2023 20:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Nováčik z Košíc vzdoroval majstrovi za jeden bod

FC Košice vo svojom prvom zápase medzi slovenskou elitou otvoril nový ročník Niké ligy bezgólovou remízou so Slovanom Bratislava.

V šiestej minúte vypálil z 20-tich metrov Pačinda a Borjan iba boxoval. V siedmej minúte Golikov z pravej satrany nabíjal na malé vápno, kde Medved veľmi nepríjemne zasiahol hlavu Borjana. Brankár Slovana musel byť ošetrený a vyzeralo to vážnejšie. V 16. minúte donútil Borjana k zákroku Faško. Kopal sa roh. V 17. minúte mohol loptu pri tyči usmerniť do siete Greššák. V 33. minúte chyboval pri rozohrávke Pačinda. Obral ho Marcelli a posunul na Zmrhala, ktorý sa ocitol zoči-voči Kirovi. Košický brankár dobre čítal hru a šancu zlikvidoval. Dodatočne mu ešte pomohol Šindelář. V 43. minúte hlavičkoval Krivák mimo brány. Bola to veľká šanca asi z desiatich metrov.

V 54. minúte Kucka hlavou nenarobil Kirovi problémy, išlo však o prvú väčšiu šancu v druhom polčase. V 55. minúte Marcelli vycvičil Golikova a z uhla to poslal presne k tyči. Zasiahol Kira. V 72. minúte Abubakari zostal nepokrytý pred malým vápnom, no hlavičkoval ďaleko od brány. V 74. minúte Barseghjan našiel z prvej Toliča, a Chorvát spolu s brankárom obstrelil i ľavú tyč. V 82. minúte si belasí pýtali pokutový kop za ruku v 16-ke. Hlavný arbiter však po kontrole VAR-om penaltu nenariadil. V 86. minúte sa Sharani na ľavej strane predral cez troch hráčov. K lopte sa dostal Barseghjan a spoza 16-ky minul ľavú žrď. Nováčik v najvyššej súťaži FC Košice remizoval s úradujúcim majstrom pred takmer šesťtisícovou diváckou kulisou bez gólov 0:0.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele