základní část, 19. kolo
11.02.2023 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Liptáci zobrali Zemplínčanom všetky body, stačil im jediný gól

Favorizovaný MFK Ružomberok zlomil odpor Michaloviec ešte v prvom polčase a zvíťazil jediným gólom stretnutia 1:0 (1:0).

V 15. minúte mali hostia veľkú príležitosť. Pena dostal prihrávku pred odkrytú bránu, ibaže po zemi mieril tesne vedľa. V 23. minúte Slebodník spoza veľkého vápna krížne vystrelil a minul vzdialenejší horný roh ružomberskej brány. V 24. minúte postupoval Gerec sám, ale trafil iba do žrde. V 27. minúte prenikal Bobček a tiesnený zakončil. Jeho pokus z ťažkého uhla obišiel vzdialenejšiu tyč. V 39. minúte Bobček trafil brankára, no následne loptu dobehol a umiestnil ju do siete - 1:0. V 42. minúte vystrelil Slebodník spoza šestnástky. Strelu do stredu brány chytil Ťapaj. V 45. minúte hostia zakončili z ťažkého uhla a lopta preplachtila ponad brvno. V nadstavenom čase mal dobrú šancu Slebodník. Nikým nestrážený z otočky minul vzdialenejšiu žrď.

V 50. minúte po rohu Száraz chytil nebezpečnú hlavičku Malého. V 56. minúte hlavičkoval Madleňák, a Száraz loptu vyrazil. V 66. minúte Bobček krížnou strelou mieril tesne vedľa vzdialenejšej tyče. V 71. minúte mohol hneď po príchode na trávnik skórovať Domonkos, lenže jeho strelu zblokoval obranca. Ružomberok porazil Michalovce najtesnejšie 1:0.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele