základní část, 2. kolo
11.08.2020 20:00 CET
5 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovan valcoval aj v druhom kole, obeťou boli Michalovce

ŠK Slovan Bratislava potvrdil dominanciu na slovenských trávnikoch a v druhom kole Fortunaligy porazil MFK Zemplín Michalovce vysoko 5:0 (1:0).

Tehelné pole zažilo tesne pred úvodným hvizdom krátky, ale intenzívny dážď. Zdalo sa však, že mokrý terén hráčom problémy nerobí. Od úvodu diktovali tempo hry belasí. Skóre otvorili už v tretej minúte Strelcom po peknej individuálnej akcii - 1:0. Po góle sa Slovan ďalej tlačil dopredu. Ďalšiu gólovú príležitosť nevyužil v dvanástej minúte Čavrič, ktorý išiel sám na Dehtiara. Potom o sebe dali vedieť aj hostia. Popovits strelou spoza šestnástky poriadne natiahol Šullu. Zemplín mal do konca polčasu aj ďalšie šance. Najskôr gólmana Bratislavy neprekonal po chybe Medveděva Sidibe. Potom peknou strelou tesne minul bránu Phillips.

V druhom polčase pribudlo nervozity. V jeho úvode opäť preveril Šullovu bdelosť strelou z diaľky Popovits. Druhý gól sa Slovanu podarilo streliť v 60. minúte: Dehtiar iba vyrazil pred seba strelu de Kampsa a do brány ju poslal Strelec. Ten tak zaznamenal svoj druhý gól v zápase. Iba 19-ročný futbalista mohol neskôr zavŕšiť hetrik, ale ďalšiu šancu nepremenil. V 73. minúte sa krátko po svojom príchode na trávnik zapísal do streleckej listiny Holman. Skóre duelu mohol uzavrieť Ratao, ale tutovku zahodil. Z ďalšej akcie sa však presadil Ožbolt. Posledné slovo mal predsa len Ratao, ktorý doplnil gólové hody domáceho celku o piaty presný zásah. ŠK Slovan Bratislava zdolal MFK Zemplín Michalovce podľa papierových predpokladov vysoko 5:0.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele