základní část, 13. kolo
27.10.2019 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Zemplín Michalovce - Slovan Bratislava 0:1

Zemplín Michalovce podľahol v trinástom kole Fortunaligy na svojej tráve vedúcemu celku tabuľky Slovanu Bratislava gólom Šporara po polhodine hry 0:1 (0:1).

V prvom dejstve videli diváci bojovný futbal a miernu prevahu hostí. V jedenástej minúte chybovala domáca obrana. Do šance sa dostal Šporar, ale Kiru našiel pripraveného. V ďalšom priebehu dominovali najmä defenzívy oboch celkov. Po polhodine hry domáci hráči neodvrátili loptu z vlastnej šestnástky a tá sa dostala k Šporarovi. Kanonier belasých prekonal Kiru chrbtom k bránke - 0:1. Slovinský útočník mohol v úvode druhého polčasu skórovať opäť. V sľubnej šanci však nenamieril presne. Hostia napriek tesnému náskoku zvýšili aktivitu. V 75. minúte brankár domácich Kira podržal svoj tím pri viacerých šanciach. Na opačnej strane sa Šulla nenechal prekvapiť strelou Sidibého. Domáci sa s blížiacim sa záverečným hvizdom usilovali niečo s výsledkom urobiť. Najbližšie ku gólu boli v nadstavenom čase pri strele Martineza spoza šestnástky, ale jeho pokus minul pravú žrď Šullovej bránky. MFK Zemplín Michalovce podľahol ŠK Slovan Bratislava najtesnejším rozdielom 0:1 a belasí sú tak naďalej na čele tabuľky.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele