základní část, 2. kolo
27.07.2019 18:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Nitra - FC Zlaté Moravce 0:1

Ani v druhom zápase sa Nitre nepodarilo streliť gól a neteší ani fakt, že opäť nebodovali. Tentoraz podľahli doma Zlatým Moravciam, podobne ako v prvom kole tesne 0:1.

Aktívnejší smerom dopredu boli hosťujúci hráči, ale diváci na dobrú šancu museli čakať dlhé minúty. Podarilo sa to až v 25. minúte, pretože Ďubek pekne poslal do príležitosti Válovčana, no ten v koncovke nepochodil. Perfektne ho vychytal aj s pomocou žrde Kuciak. Nitrania odpovedali po polhodine hry, strelecký pokus Kuníka však pozorný Pindroch bez väčších problémov zlikvidoval. Duel nesledovala ani osemstovka divákov, ale tí čo prišli, videli gól päť minút pred koncom polčasu. Nanešťastie pre domácich, padol do ich siete. Bílovský si zrazil strelu Válovčana a bolo 0:1.

Po prestávke domáci potrebovali zabrať, pokúšal sa o to napríklad Gatarič. Jeho rana z hranice vápna ale nemieril presne. Vion sa snažil takisto niečo vpredu vymyslieť, ale hráčom chýbal pokoj v koncovke. Ďalší vzruch priniesla až 73. minúta, keď po centri domáceho Chobota hlavičkoval z hranice malého vápna tesne vedľa Ristovski. Pekný zákrok potom predviedol brankár Pindroch, Nitra sa nie a nie dostať k prvému tohtosezónnemu gólu. Snaha sa im uprieť nedala, ale napokon tri body putujú súperovi po tesnej výhre.

Autor: Ľubomír Hudačko / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Favorit neVyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele