o titul, 26. kolo
04.07.2020 18:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

DAC Dunajská Streda - MŠK Žilina 2:0

Šancu na 2. miesto v lige po skončení sezóny Dunajská Streda stále má, pretože doma si poradila s priamym konkurentom 2:0. Žilina tak má len jednobodový náskok pred záverečným kolom.

To, že bude mať DAC útočné chúťky prezentoval hneď na začiatku, pretože už po pár minútach sa do šance dostal Kalmár a mieril tesne mimo, neskôr nemieril presne ani Ďuriš a Kalmár hlavičkou to dával len nad bránu. Hralo sa hore-dole a bolo sa na čo dívať. Po upozorneniach hygienikov a vlády už usporiadatelia zápasu dohliadli na to, aby sa na štadióne dodržiaval odstupy a každý ruhý rad bol podľa všetkého voľný. V závere polčasu mal ďalšiu zaujímavú hlavičku na konte Kalmár, ale opäť mieril iba nad bránu.

Sharani tesne po prestávke mieril hlavičkou do žrde, skóre sa tak nemenilo ani tentoraz. Dôležitý moment tak prišiel až takmer po hodine hry a tešil sa DAC. Opäť sa k slovu dostal Sharani, v šestnástke sa zorientoval najlepšie a po otočke nedal šancu brankárovi - 1:0. O pár minút mohol vyrovnať Bernát, ale mieril tesne vedľa. Po faule na Schäfera sa tucet minút pred koncom duelu dostal k pokutovému kopu Kalmár a bezpečne premenil na 2:0. To znamená, že pred posledným kolom má ešte DAC šancu na 2. miesto. Na šošovno stráca už len bod.

Autor: Ľubomír Hudačko / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele