základní část, 16. kolo
24.11.2018 13:45 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

ŠKF Sereď - MŠK Žilina 1:1

V 16. kole Fortunaligy remizovalo prekvapenie ročníka ŠKF iClinic Sereď na domácom trávniku s ambicióznou Žilinou 1:1 (0:1). iClinic zachraňoval bod v druhom dejstve.

Zápas sa hral na nitrianskom štadióne a celok, vedený ako domáci, začal aktívnejšie. A nielen to: v prvej desaťminútovke si vypracoval i dve dobré príležitosti. Richnák mieril tesne vedľa a po strele Menicha veľmi dobre zasiahol žilinský brankár Holec. Hostia kontrovali Káčerom. Pokus hráča v žltozelenom seredská obrana zblokovala. V 26. minúte padol prvý gól duelu: prihrávku Škvarku zužitkoval Mihalík a Žilina išla do jednogólového vedenia - 0:1.

Na začiatku druhého dejstva si Sereď vytvorila tlak, ktorý aj pretavila na gól. V 54. minúte po priamom kope Ventúra presnou hlavičkou premenil príležitosť v podobe dobrého centra Susu - 1:1. Do konca zápasu už diváci nevideli vyloženú šancu, a tak sa pod Zoborom zrodila deľba bodov. ŠKF iClinic Sereď remizoval s MŠK Žilina 1:1.

Keďže Ružomberok remizoval na Slovane (1:1), "Šošoni" ostávajú na tretej priečke tabuľky s deväťbodovým náskokom pred Liptákmi. Nováčikovi zo Serede patrí naďalej piata priečka, pričom pred prenasledovateľmi majú pohodlný niekoľkobodový náskok.

Autor: Dušan Guman / teraz.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele