základní část, 7. kolo
01.09.2018 19:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Nitra - FC Zlaté Moravce 4:1

FC Nitra zaknihoval na domácej tráve trojbodový zápis, keď v siedmom kole Fortunaligy zdolal FK ViOn Zlaté Moravce 4:1 (1:1). Hetrik zaznamenal Vestenický.

Domáci bojovali o prvé víťazstvo v aktuálnom ročníku najvyššej slovenskej súťaže. Začiatok zápasu sa pre technické problémy s osvetlením hracej plochy posunul o necelých desať minút. Prvú vážnejšiu príležitosť si vypracovali futbalisti FC. Fábry poslal center do šestnástky a našiel Vestenického. Jeho strelu zastavilo brvno.

V 14. minúte sa do dobrej šance dostal útočník Nitry Taiwo. Lopta však našla domov v náručí pripraveného Krnáča. V 20. minúte Ewertonov samostatný nájazd v poslednej chvíli ukončil brániaci Križan. Čochvíľa prízemnú prihrávku Chobota pred bránu zasunul do siete opäť Vestenický - 1:0. O dvanásť minút nato vznikol po štandardke v domácej šestnástke závar a Ubeh za pomoci žŕdky vyrovnal - 1:1.

Do druhého polčasu vstúpili lepšie Trogári. Vedenie im prinavrátil po štandardnej situácii Križan. V 52. minúte Fábryho tvrdú strelu vyrazil brankár hostí na roh. Križan mohol vedenie Nitry navýšiť na rozdiel dvoch gólov, ale jeho šanca ostala nevyužitá. Nitra bola v ďalšom priebehu hry aktívnejšia. Príležitosti mali postupne Fábry a Taiwo.

Tretí gól Nitry padol v 82. minúte, keď sieť druhýkrát v zápase rozvlnil Vestenický. Rovnaký hráč o štyri minúty po tomto momente zavŕšil svoj hetrik a stanovil tak aj konečný výsledok. FC Nitra zdolala FK ViOn Zlaté Moravce presvedčivo 4:1 a zapísala si do tabuľky prvý triumf v sezóne.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele