základní část, 2. kolo
29.07.2018 19:00 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

DAC Dunajská Streda - Zemplín Michalovce 4:1

Slovenský pohárový zástupca DAC Dunajská Streda potvrdil úlohu mierneho favorita a MFK Zemplín Michalovce zdolal na Žitnom ostrove jednoznačne 4:1 (3:0).

V 15. minúte sa Kavka ocitol sám v šestnástke a prudko vystrelil nad bránu. V 26. minúte pomohol svojmu tímu Kira, keď zastavil strelu k žrdi. Autorom pokusu bol Ljubicić. Už o minútu nato hráči hostí ukazovali postavenie mimo hry, ale Bayo v ofsajde nebol a volejom prekonal Kiru - 1:0. V 30. minúte Vida sprava odcentroval a nestrážený Bayo poslal loptu do siete hlavou - 2:0. V 32. minúte napálil Kalmár do pravého horného rohu a bolo 3:0. Vakoun Issouf Bayo neuspel sám zoči voči Kirovi, ktorý včas vybehol.

V 48. minúte si vydýchol Macej. Zlá rozohrávka trafila hosťujúceho hráča a Sadam Sulley si mohol pripísať kuriózny gól. Avšak nevšedné zakončenie tesne minulo bránu. V 68. minúte to vzal počas prečíslenia troch na dvoch na svoje kopačky Vida. Jeho tvrdú strelu Kira eliminoval a dorážka tesne minula pravú žrď. V 74. minúte predviedli domáci tri prihrávky na jeden dotyk. Vida sa ocitol sám pred brankárom, odkiaľ pridal ďalší gól - 4:0. Päť minút pred koncom riadneho hracieho času mohol svoj druhý gól v zápase zaznamenať Vida, ale proti Kirovi nepochodil. V 88. minúte potiahol loptu po ľavej strane Cheick Alan Diarra a našiel v šestnástke striedajúceho spoluhráča. Dawid Kurminowski posadil domáceho obrancu na zadok a s prehľadom poslal loptu k tyči - 1:4 z pohľadu Zemplína. DAC Dunajská Streda zdolal Michalovce vysoko 4:1.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele