o titul, 8. kolo
11.05.2019 17:00 CET
3 : 4
(1:3)

Reportáž

DAC Dunajská Streda - ŠKF Sereď 3:4

DAC Dunajská Streda nepotvrdil úlohu favorita a v skupine o titul Fortunaligy podľahol na Žitnom ostrove Seredi v zápase bohatom na góly 3:4 (1:3).

Fanúšikovia domácich zadymili tribúnu za jednou z brán, takže zápas sa začal neskôr. Sereď už v prvej minúte vstúpila do šestnástky, kde dostal prihrávku pred malé vápno Špehar a prestrelil Kucza - 0:1. V trinástej minúte mal Lačný dosť času na strelu a aj keď mu lopta nesadla, namierila si to do miest, kde bol pred prázdnou časťou brány voľný Špehar - 0:2. V 18. minúte sa sprava dostal do šestnástky Čmelík. Jeho pokus Nwolokor vyrazil pred seba a Vida dorazil do siete - 1:2. V 25. minúte Hučko neodkopol ideálne. Následne pálil jeden z domácich a na dvakrát veľmi dobre zasiahol Nwolokor. V 43. minúte ostal v malom vápne zabudnutý Lačný, ktorý zužitkoval presný center Bilasa - 1:3. V závere polčasu Divković prevzal prihrávku za obranu a bol sám pred brankárom súpera. Minul bránu.

V 52. minúte sa Kalmár po prihrávke od Davisa otočil na hranici šestnástky a prudko vystrelil tesne nad. O tri minúty nato Michalíkovi ušla lopta a fauloval. Na zemi skončil Kristopher Vida. Získal penaltu, ktorú peknou ranou do rohu premenil Davis - 2:3. Ronan potom mieril tesne nad bránu hostí. Veľkú šancu mal Filip Pankarićan, ktorého technický pokus eliminoval dobrý zákrok Kucza. V 88. minúte dostal veľký priestor Ulrich. Brankár Kucz vybehol takmer na polovicu, kde protivníka čisto zastavil. V nadstavenom čase ostal Ulrich zabudnutý na ľavej strane šestnástky. Center sprava dostal do dobrej pozície k malému vápnu a zvýšil už na 4:2 pre iClinic. Ibaže v ďalšej minúte Vida prudkou strelou po trávniku strelil siedmy gól zápasu. FC DAC 1904 Dunajská Streda podľahol ŠKF iClinic Sereď 3:4.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady cítím, že by se mohlo něco pokazit- zlehounka . Neříkám , že to bude dvoječka , ale domácí nevyhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

I fortuna v tom měla pařáty. I na ně dojde. Ze srdce jim to přeju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele