3. kolo
01.08.2015 17:00 CET
6 : 2
(3:1)

Reportáž

ŠPORT Podbrezová - Zemplín Michalovce 6:2

V premiérovom stretnutí nedávnych kolegov z druhej ligy ŽP Šport Podbrezovej a MFK Zemplínu Michalovce sa zrodilo vysoké víťazstvo domáceho tímu 6:2 (3:1).

Už v 1. minúte Melunovič po chybnej rozohrávke hostí a zachytení lopty v strede železiarmi vystrelil zo šestnástky. Kira jeho pokus vyrazil. Následný center Kira chytil. V 10. minúte Almaský nacentroval do vápna na Melunoviča, ktorý Vernon odvrátil. Prišiel vjazd Andrezlyho do šestnástky a Podhorin ho fauloval. Nasledoval teda pokutový kop. Loptu si postavil Melunovič. Kira išiel do rovnakej strany ako lopta, ale nechytil ju - 1:0 v 12. minúte. V 19. minúte sa opäť Melunovič rútil na Kiru. Útočník železiarov prihral Andrezlymu, aleloptu potom získali hostia. V 26. minúte skórovali Michalovce po akcii z ľavej strany. Autorom gólu bol Morlacchi. V 38 minúte Melunovič hodil loptu na krídlo, Almaský ju dopravil do stredu a Mehanovič ju po teči poslal k tyči - 2:1. V závere polčasu našiel na krídle Andrezly Almaského a jeho prízemný center nasmeroval nastavením nohy do prázdnej brány Vaščák. Domáci schádzali do kabín s dvojgólovým vedením 3:1.

V 63. minúte sa stopér Kupčík po centri zo štandardky odpútal od brániaceho hráča a v páde z malej vzdialenosti vystrelil do protipohybu Kiru - 4:1. O 6 minút neskôr trafil aj Andrezly a bolo 5:1. V 72. minúte znížili hostia zo Zemplína gólom Hamuľáka na 2:5. Jedenásť minút pred koncom sa zranil Melunovič a musel ísť dole. Keďže domáci predtým už trikrát striedali, dohrávali zápas o hráča menej. V poslednej minúte zápasu strelil posledný gól zápasu Mehanovič. ŽP Šport Podbrezová porazil po jednej nadstavenej minúte MFK Zemplín Michalovce 6:2 (3:1).

Autor: Dušan Guman / onlajny.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele