Další články

Dál by to šlo. Vždy to jde, ale práce mi přestala dávat smysl, řekl Skuhravý po konci v Podbrezové

Zhruba před týdnem se z ničeho nic objevila informace, že český trenér Roman Skuhravý v Podbrezové končí. Byl to šok, v klubu působil přes tři roky a tým dovedl z druhé ligy na čtvrté místo. Svůj odchod otevřeně vysvětloval v rozhovoru pro web eFotbal.cz.

Slovácko hlásí tři posily, na Moravu přicházejí Vaško, Azevedo a Ndefe

Slovácko získalo hned tři posily. Prvoligový klub z Uherského Hradiště přivedl rodáka z Nizozemska beka Gigliho Ndefeho, s nímž se dohodl na dvouletém kontraktu. Slovácko angažovalo také slovenského obránce Filipa Vaška a brazilského ofenzivního univerzála Dyjana Carlose de Azeveda. Oba s týmem trénovali od začátku přípravy a uspěli na testech. De Azevedo uzavřel podle klubového webu v Uherském Hradišti dvouletou smlouvu, Vaško se upsal na tři roky.

Nečekaný krok Skuhravého, na vlastní žádost ukončil angažmá v Podbrezové

Český trenér Roman Skuhravý skončil po třech vydařených sezonách ve slovenském prvoligovém týmu Podbrezová. Klub na svém webu oznámil, že devětačtyřicetiletý kouč odchází na vlastní žádost. Se Skuhravým, který mužstvo vedl ve 109 soutěžních zápasech, se rozloučil jako s nejúspěšnějším trenérem ve své historii.

Itálie, trénink a na Letnou. Kratochvíl se před debutem nacestoval, v Trnavě si musí zvyknout

Miloš Kratochvíl v posledních dnech více cestoval než trénoval, a tak se při debutu za Trnavu necítil úplně čerstvý. Spartak v pátečním přípravném utkání podlehl 0:3 pražské Spartě, kam osmadvacetiletý záložník posledních šest let jezdil jako soupeř s Jabloncem. Nové angažmá bere jako výzvu, na Střelnici hrál v poslední době o záchranu.

Almási se vrací na známé místo, Baník ho poslal na hostování do Dunajské Stredy

Slovenský útočník Ladislav Almási bude v nadcházející sezoně hostovat z Ostravy v Dunajské Stredě. Součástí dohody je i opce na přestup. Baník o tom informoval na webu.

Demitra zářil za hokejové Blues, jeho syn bude hrát za St. Louis fotbal

Život někdy dokáže napsat zajímavé a silné příběhy. Ve středu večer obletěla svět zpráva, že Lucas Demitra podepsal smlouvu se St. Louis City 2, rezervním týmem St. Louis City SC, účastníka zámořské MLS. V tomtéž městě přitom kdysi zářil jeho otec Pavol, který se stal nejen hokejovou legendou.

Ružomberok má dalšího Köstla. Daniel opouští Bohemians a míří na Slovensko

Defenzivní hráč Daniel Köstl odešel z Bohemians 1905 do slovenského Ružomberoku. Oba kluby o přestupu informovaly na svých webech. Šestadvacetiletý obránce zvolil stejnou cestu jako před lety jeho starší bratr Jaroslav Köstl, v současnosti asistent trenéra české reprezentace.

Tohle je moje parketa, radoval se Straka po další záchraně

Dokázal to! František Straka kývnul na nesmírně těžkou misi ve slovenských Michalovcích. Přebral tým, který 21 zápasů za sebou nevyhrál. Pod ním se ale vzchopil a mezi slovenskou elitou se udržel.

Na Slovensku mají jasno, nejlepším hráčem Niké ligy byl Kucka

Juraj Kucka ze Slovanu Bratislava ve slovenském prostředí jednoznačně dokazuje, že věk je jen číslo. Nejlepším hráčem nedávno skončeného ročníku Niké ligy se totiž stal právě sedmatřicetiletý středopolař s historií ve Spartě či AC Milán.

Straka bude s Michalovcemi hrát baráž, nezvládly klíčový souboj o záchranu v Košicích

Český trenér František Straka bude s týmem Michalovců bojovat o udržení ve slovenské nejvyšší soutěži v baráži. V posledním kole v přímém souboji o záchranu jeho svěřenci prohráli na hřišti nováčka v Košicích 0:2. Slovan Bratislava zakončil sezonu, v níž získal šestý mistrovský titul v řadě, výhrou nad Ružomberkem 5:1. Poslední pátý gól dal český záložník Jaromír Zmrhal.

Niké liga - souhrn 10. kola nadstavby: Michalovce do baráže

Dunajská Streda uhájila druhou příčku poté, co zvítězila těsně na půdě Žiliny. Trnavě, nacházející se na třetí pozici, nepomohla ani vysoká domácí výhra nad Podbrezovou. Michalovce padly v rozhodujícím utkání a v přímém souboji v Košicích a budou muset na úkor svého soupeře do baráže.

Niké liga - preview 10. kola nadstavby: Sobota rozhodne

Slovenská ligy má na programu poslední kolo a to rozhodne o majiteli druhého místa, šanci stále mají hned tři kluby. O přímou záchranu si to rozdají Košice a Michalovce.

Niké liga - souhrn 9. kola nadstavby: Podbrezová obrala Slovan Bratislava

Podbrezová si vyšlápla na mistrovský Slovan Bratislava a ukončila dlouhé čekání na výhru. Klub z hlavního města naopak po zisku titulu potřetí za sebou nebodoval. Žilina remizovala v Ružomberoku a posunula se na druhou příčku.

Niké liga - preview 9. kola nadstavby: Boj o druhou příčku pokračuje

Boj o druhé místo je hodně vyrovnaný a leccos může napovědět dnešní dohrávka. Dunajská Streda hostí Trnavu, utkání budou bedlivě sledovat i v Žilině.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele