2. kolo
24.07.2010 19:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

MFK Dubnica - MFK Ružomberok 1:0

V sobotu podvečer Dubnica privítala Ružomberok. V zápase vyhrali domáci Považania nad Liptákmi najtesnejším rozdielom 1:0, gólom Gorelku z prvého polčasu.

V úvode zápasu domáci Gorelka chcel prekvapiť Hrdličku, ale bez úspechu. Hra bola neskôr bez šancí. Tá vážnejšia prišla v 24. minúte, keď Bajzu krížnou strelou ohrozil Ďubek, ale hosťujúci kapitán prestrelil. Po polhodine hry hostia pohrozili, keď najskôr Kroupa opečiatkoval brvno a onedlho Tomáš Ďubek znovu perfektne vystrelil,, tentokrát Bajza vyrazil loptu na roh. V 34. minúte domáci otvorili skóre, keď po peknej nahrávke Vavríka sa presadil Gorelka - 1:0. Do konca polčasu sa už nič vážne neudialo, avšak, domáci išli po polčasovom hvizde do šatne za jednogólového náskoku.

Hostia v druhom polčase zvýšili obrátky, ale neboli úspešní. Domáci chceli zvýšiť svoje vedenie, ale ponúknuté šance Považania zahodili. Domáci ale počas druhého nudného polčasu udržali jednogólové vedenie a Dubnica tak na domácej pôde získala tri cenné body.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele