11. kolo
26.09.2009 17:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Nitra - Slovan Bratislava 0:1

Bratislavský Slovan nastúpil v Nitre s cieľom zvíťaziť, čo sa mu aj podarilo po výsledku 0:1.

Nitra začala zápas proti obhajcovi majstrovského titulu aktívnejšie, no narážala na dobre hrajúcu defenzívu belasých, ktorá domácich nepustila do žiadnej vyloženej príležitosti. Po štvrťhodine hry to bol Slovan, ktorý išiel do vedenie, Kozák zahral rohový kop na hlavu Salátu a ten rozvlnil sieť - 0:1. Po polhodine hry strieľal z diaľky Petráš, ale Hroššo bol pozorný. O niekoľko okamihov neskôr videl za hrubý faul červenú kartu Dosoudil. Nitra mohla potrestať vylúčenie hostí v 36. minúte, no Rák sa nedokázal presadiť.

V druhom dejstve sa už k slovu čoraz viac dostávali Nitrania, v 59. minúte sa dostával do šance Kóňa, ale Slovák jeho prienik zastavil. V 67. Minúte bol v šanci opäť Rák, no jeho strela netrafila pristor brány. V 72. Minúte zahodil najväčšiu šancu Nitry na vyrovnanie Rák, keď sa ocitol úplne sám pred bránou, vystrelil, ale namieril smolne iba do tyče. V samom závere takmer prekvapil Putnockého Kaspřák, ale tomu chýbalo viac šťastia. Slovan v závere už tesné jednogólové víťazstvo ubránil a dostal sa do čela tabuľky.

Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele