4. kolo
08.10.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Petržalka

Spartak Trnava

Rozhodčí: Šipoš - Sluk, Petríček
Diváci: 1.412

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Komu přát? Moje dva oblíbené kluby na Slovensku, přeju ale i tak Trnavě

Reagovat
smazaný uživatel

strašne slabý futbal, ešte prvý polčas sa dal, ale druhý ...snáď cez repre prestávku sa to u nás ukludní a začneme hrať futbal, lebo dnes to s futbalom veľa spoločného nemalo ...jediné plus je výkon a gól Doležaja, nebyť jeho, tak neviem...po zranení Škrteľa mal byť 1. voľbou na jeho miesto, ale nie...možno keby hral za Petržalku, tak je i v základe práve so Škrteľom, ale takto nie je ani jeho náhradník ...no čo už...dúfam, že repre aspoň to San Marino zdolá a Spartak sa konečne vschopí z chabých výkonov...

TRNAVA DO TEHO

Reagovat
Xavi8

to si dufam nemyslel vazne....Dolezaj a v repre?...v nominacii neni napr. Hubocan, ktory Dolezaja schova do vacku, takze myslim, ze to hovoris, len koli tomu, ze fandis Trnave....

Reagovat
smazaný uživatel

nie nehovorím to preto, že fandím Trnave...Hubočan v Zenite sedí ak nemajú zranených, takže...ak začne hrávať, tak do repre bude mať cestu otvorenú, takto...načo?? nemá formu - nemôže ju mať, keď nehráva...Doležaj je určite hráč, kt. na repre má a to bez ohľadu na to či hrá za Spartak, al. za Slovan či Žilinu.

Reagovat
smazaný uživatel

...ešte, keby som to hovoril kvôli Spartaku, tak ti tam budem ´strkať´ viac hráčov z TT, ale viem, že ostatný na A repre(máme mladých reprezentantov) ani z ďaleka nemajú...ty možno hodnotíš z 1-2 zápasov, v kt. si Petra videl hrať...ja som ho videl v minulej sezóne v každom a v tejto takmer v každom zápase a viem, že je to kvalitný stopér.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele