17. kolo
24.11.2007 13:00 CET
0 : 1
(0:0)

MFK Košice

Petržalka

Rozhodčí: Hracho
Diváci: 2.500

Reportáž

MFK Košice - Artmedia Petržalka 0:1

Domáci Košičania nastúpili do zápasu bez rešpektu a zatlačili hostí pred šestnástku. Z tlaku však rezultovala len séria rohových kopov a zmätky pred gólmanom Artmedie Kamenárom. V 15. minúte sa ukázali aj futbalisti z Bratislavy, keď Fodrekovu strelu musel vyrážať Putnocký. Po dvadsiatich minútach mal super šancu Jurčo, ale pozorný bol Kamenár. Zauja aj priamy kop Čvirika, ktorý narobil starosti Putnockému.

V druhom polčase sa hral slabší futbal, tempo upadlo do priemeru, mužstvá si vytvorili málo šancí, chýbal väčší pohyb z obidvoch strán. Za zmienku stáli iba nevyužité príležitosti Halenára a Kozáka. Domáci si vytvorili dve sľubné šance, najskôr Bicákov prienik zastavil dobrým čítaním hry Kamenár, a v 73. minúte po priamom kope Kolbasa hlavičkoval Cicman, ale svoje majstrovstvo znova ukázal brankár hostí. O tri minúty mal ďalšiu šancu bicák, no loptu napálil len do Farkaša, a keď neuspel ani Kolbas zoči – voči Kamenárovi, zahrmelo na opačnej strane. V 77. minúte rozohral priamy kop presne na Čišovského, ktorého pekné nožničky skončili v bráne – 0:1. Artmedia tesné víťazstvo v závere už ubránila.

Autor: Tomáš Lederer / profutbal.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele