27. kolo
06.03.2022 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Mama Baldé (© AFP)

Bordeaux opět prohrálo, tentokrát nestačilo na Troyes

Zajímavý zápas přinesl jednu proměněnou penaltu, jeden vlastní gól a jedno vyloučení, které přišlo až v nastaveném čase, takže domácí neměli možnost početní výhody využít. Po třinácté prohře zůstávají přikovaní na samém chvostu tabulky, zatímco Estac se o bod vyhoupnul nad sestupové pásmo.

V 10. minutě se Guilian Biancone rozhodl při rozehrávce standardní situace ohrozit přímo soupeřovu svatyni. Ale i v tomto případě platilo ona známá fráze o tom, že "myšlenka dobrá, jenom to provedení pokulhává." První pokutový kop byl po Mensahově faulu s posvěcením videorozhodčího odpískán ve 26. minutě.

Exekuce se ujal Mama Baldé a s velikou porcí od paní Štěstěny míč proklouznul pod Gaëtanem Poussinem, který nedokázal kulatý předmět zastavit - 0:1. Iké Ugbo mohl ještě před poločasovou přestávkou zaznamenat další úspěch. Pojistku nepřidal, protože přestřelil. Do konce poločasu musel do akce i Gauthier Gallon, jenže se jednalo o rutinní zákrok.

V 51. minutě měl Rémi Oudin všechny trumfy v rukou. Přesto se po jeho šanci skóre nezměnilo. Les Girondins byli ve druhém dějství aktivnější. Gól však nedali. Na rozdíl od Leba Mothiby, který rovněž se štěstím zařídil svému klubu dvoubrankové vedení poté, co potrestal Fránsergiův penaltový faul na svou osobu - 0:2.

Kouč domácího celku David Guion uviděl z ruky rozhodčího Buqueta červenou kartu, v čemž jej napodobil v nastaveném čase svěřenec jeho protějšku Youssouf Koné, jenž nestrávil na hrací ploše ani čtvrt hodiny. V Bordeaux tedy musí doufat v zázrak proti PSG. Naopak Troyes o příštím víkendu natrefí na Nantes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele