20. kolo
09.01.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Remeš proti Clermontu nedokázala využít pětasedmdesát minut trvající početní výhodu

Přitom Les Rouges et Blancs se nacházejí v situaci, kdy se jim hodí každý bod. Tuhle remízu však kouč Óscar nebude kvitovat s nadšením, protože jeho svěřenci rozhodně měli na to, aby se vrátili domů na sever Francie s plným bodovým ziskem. Les Lanciers se nacházejí v ještě o něco nepříznivější situaci, neboť po dvaceti kolech mají na sestupovou zónu pouze dvoubodový náskok.

V 5. minutě se hnal do šance Vital N’Simba, ale Predrag Rajković byl u míče včas. Alidu Seidu pak podkopnul unikajícího Philippa Koffiho a od rozhodčího Lissorgueho si zblízka prohlédnul červenou kartu. Jenže navzdory oslabení to byli svěřenci Pascala Gastiena, kdo mohl skórovat jako první. Jodel Dossou si však po Hamelově přihrávce vylámal zuby na srbském gólmanovi. Při obranném zákroku následně zaváhal Yohann Magnin, čímž jako na zlatém podnose nabídnul příležitost Alexisi Flipsovi, který se tváří v tvář Djocovi značně ukopnul. Veliká škoda pro Remeš. Bradley Locko se pak osmělil se svou hlavičkou, nicméně vedení svému týmu nezajistil. Trenér Clermontu potom vyfasoval za protesty žlutou kartu.

Co se týče střeleckých pokusů, další byly k vidění až po změně stran. Konkrétně to byl Jodel Dossou, kdo se ocitnul před Rajkovićem, kterému pak spoluhráči poděkovali za vynikající zákrok. Následně to vypadalo, že jeden z hostujících borců zahrál ve vlastním vápně rukou. Sudí však nechal pokračovat ve hře.

Ve zbývajících minutách se už na zajímavé zakončení čekalo marně. Remeš, která na začátku roku v rámci Coupe de France těsně přešla přes amatérský klub ES Thaon do osmifinále, se v dalším kole Ligue 1 střetne s trápícími se Metami. Clermont zajíždí k náročnému klání na Stade Louise II, kde je doma AS Monaco.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele