3. kolo
21.08.2021 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Saint-Étienne (© AFP)

Lille zůstává po třech zápasech bez vítězství

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Saint-Étienne a obhájci prvenství Lille. Pro severofrancouzský celek je to další zklamání a potvrzení nepovedeného vstupu do sezony. Dogy sice ovládly první poločas gólem Buraka Yilmaze, ale ASSE přišlo pět minut před koncem s odpovědí.

Nový trenér Lille Jocely Gouvernnac se tak dostává pod čím dál větší tlak a protože zanedlouho začnou základní skupiny Ligy mistrů, bude situace pro Dogy ještě složitější. V minulém kole utrpěli obhájci debakl od Nice a hlavním úkolem v Saint-Étienne ho bylo odčinit. Úvodní minuty poločasu nabídly vyrovnanou partii bez větších šancí. Vlastně můžeme říci, že to nebyl zrovna pohledný fotbal. Přesto se jedna změna skóre udála. Burak Yilmaz se dostal k odraženému balónu a pohotovou ranou zajistil Lille důležité vedení.

Další možnosti byli k vidění až po změně stran. V 55. minutě mělo Lille zajímavou možnost na zvýšení svého náskoku, jenomže Jonathan David zblízka napálil brankáře Greena. Až dvacet minut před koncem se o slovo přihlásilo Saint-Étienne a Wahbi Khazrí střílel naneštěstí pro Les Verts hodně mimo.

Hostům se nepodařilo vstřelit pojistku a pět minut před koncem za to draze zaplatili. Brankář Grbić zůstal při rohovém kopu někde na půli cesty a Saidou Sow ze vzduchu hlavou zařídil vyrovnání. Lille se chtělo konečné remíze ještě vzepřít, ale mělo smůlu, protože Yilmaz zblízka napálil balón jen do Greena. Rezervní sudí nastavil ještě pět minut, ale ani během nich se skóre nezměnilo. Obhájci prvenství z Lille tak nadále čekají na premiérové vítězství a mezitím se jim špička soutěže vzdaluje. Saint-Étienne uhrálo třetí remízu v řadě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele